Μπήλιος: «Μπορούμε να πάρουμε την άνοδο»

28

Η Δάφνη Δαφνίου επιβλήθηκε της Ελευθερίας Μοσχάτου με 79-57 και έκανε το 1-0 στη μεταξύ τους σειρά για τα playoffsτου 3ου ομίλου της National League 2. Ο φόργουορντ των νικητών, Γιώργος Μπήλιος, «φιλοξενήθηκε» στην εκπομπή «Άκου τι έκανες» στο EOK WebRadio με τον Λεωνίδα Πιστιόλη και τον Κώστα Ζαφείρη. Αναλυτικά είπε:

Για τη νίκη επί της Ελευθερίας Μοσχάτου: «Κάναμε αυτήν τη νίκη, αλλά εστιάζουμε στον επόμενο αγώνα πια, γιατί ποτέ κανένα παιχνίδι δε θεωρείται εύκολο».

Για το 2ο παιχνίδι της σειράς (24/04): «Δε θα είναι το ίδιο παιχνίδι, είναι και στο γήπεδό τους. Αυτά τα ματς είναι ποιος τα θέλει περισσότερο και είναι πιο συγκεντρωμένος. Πιστεύω πως αν είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας θα είμαστε εντάξει».

Για την έως τώρα πορεία τους: «Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι με την απόδοση της ομάδας, γιατί είναι μια καινούργια ομάδα. Πιστεύουμε πολύ σε αυτήν. Θα μπορούσαμε να είχαμε φέρει διαφορετικά αποτελέσματα, αλλά είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι. Στο τελευταίο παιχνίδι με τον Χολαργό δείξαμε ότι μπορούμε να τους κοντράρουμε και με λίγη τύχη θα μπορούσαμε να τους κερδίσουμε. Τώρα στοχεύουμε να περάσουμε στον τελικό και να παίξουμε με όποιον θα είναι ο αντίπαλός μας».

Για μια ενδεχόμενη σειρά τελικών απέναντι στον Χολαργό: «Και οι δύο ομάδες θα έχουν άγχος και πίεση. Πιστεύω όμως πως ο Χολαργός θα έχει μεγαλύτερη πίεση γιατί ήταν εξ αρχής το φαβορί. Σίγουρα θα είναι ένα ζευγάρι ποιοτικό, στο οποίο και οι δύο ομάδες θα είναι αρκετά αγχώδεις».

Για το αν μπορούν να πάρουν την άνοδο: «Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε την άνοδο. Βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις πώς θα έρθουν τα πράγματα, αλλά πιστεύω πολύ στην ομάδα μας και μπορούμε να το καταφέρουμε».