Μονόδρομος ήταν η νικη για Σ.Ε.Θ

753

PLAY OFF ΕΚΘ 2η αγωνιστική

ΠΣΕΕΠ- ΣΕΘ

Ο μεγάλος αγώνας για την δεύτερη αγωνιστική των PLAYOFF του Πρωταθλήματος του ΕΚΘ έφτασε με τον γηπεδούχο ΠΣΕΕΠ να θέλει  οπωσδήποτε την νίκη για να φτάσει στην βαθμολογία τον ΣΕΘ στην πρώτη θέση και να παίξει στην τελευταία αγωνιστική τα ρέστα του στην έδρα των εκτελωνιστών.

Η ομάδα των εκτελωνιστών κατεβαίνει στον αγώνα με πολλές ελλείψεις καθώς λείπουν

για επαγγελματικούς και προσωπικούς λογούς οι Ταρνανιδης, Τσιρκινιδης, Ελευθεριαδης, Τσιταμπανης, Χωρινος και Μπαντης και έχοντας στην σύνθεση του μόνο 8 παίκτες.

Η ομάδα των πολυπρωταθλητων όμως δεν πτοείται από τις ελλείψεις καθώς πάντα όλοι οι παίκτες της παίζουν και για αυτούς που λείπουν.

Έτσι λοιπόν το ματς ξεκίνησε με τους παίκτες του Σ.Ε.Θ πραγματικά να μασάνε σίδερα και να μην αφήνουν τον αντίπαλο τους να πάρει ανάσα σε άμυνα και επίθεση και έτσι στο πρώτο δεκάλεπτο η διαφορά να εκτοξευτεί κοντά στους 20 πόντους.

Η ομάδα των πετρελαίων όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη στο γήπεδο καθώς το επίπεδο των παικτών της είναι  πολύ υψηλό  ροκανιζοντας την διαφορά και σε συνδυασμό με την κούραση των παικτών του ΣΕΘ λόγω, των πολλών αγώνων που έχουν μέσα στην εβδομάδα και γενικως την περίοδο αυτή, το ημίχρονο έκλεισε με μικρή διαφορά υπέρ του Σ.Ε.Θ.

Στην επανάληψη όπως όλοι περίμεναν η ομάδα των πετρελαίων έπαιξε με περισσότερη σύνεση και πάλι όμως δεν μπόρεσε στο τέλος του 3ου δεκαλέπτου να βγει μπροστά στο σκορ έτσι οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήριαμε μια διαφορά 8 πόντων για τον ΣΕΘ και όλα θα κρίνονταν στο 4ο δεκάλεπτο .

Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν όμως καθαρά υπόθεση των πρωταθλητών!!

Οι παίκτες του ΣΕΘ βγήκαν λες και δεν είχαν αγωνιστεί καν σε όλο το ματς και με μπροστάρη των Ιωακειμιδη που έκανε ότι ήθελε στην επίθεση αλλά και με μια υποδειγματική άμυνα στο μεγάλο ατού των αντιπάλων,τον Παπλωματα και με τον Γρηγοριάδη να τελειώνει όλες τις φάσεις κάτω και εξω από τα καλάθια καθώς και  τους Φραγκουλιδη,  Ψαροπουλο, Κολοκοτρώνη,Κωνσταντινιδη και Μαυρωμανωλη να τιμωρούν με τρίποντα και δίποντα μαχαιριές τον αντίπαλο και φυσικάμε τον μεγάλο Βλαχο να μοιράζει με μαεστρία τις πάσες του σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου, η ομάδα των πετρελαίων δεν είχε καμία ελπίδα για την νίκη.

Έτσι  η διαφορά έμεινε σε όλο το δεκάλεπτο σταθερά πάνω από τους δέκα πόντους.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Μαυρωμανωλης που με τρίποντο του το ματς έκλεισε στους 18 πόντους για την ομάδα του ΣΕΘ που με αυτή την νίκη είναι σχεδόν πρωταθλητής για 5Η  χρόνια.

Ποντοι ΣΕΘ. Κωνσταντινιδης 10, Μαυρωμανωλης 3, Ψαροπουλος 13, Βλαχος 2,Ιωακειμιδης 19, Γρηγοριαδης 23, Κολοκωτρονης 9, Φραγκουλιδης 15,

Από τα πετρέλαια ξεχώρισαν οι Σιμητοπουλος, Γλαβας, Μοσχου, Παπλωματας,