Με το δεξί στο 2013 ο Κρόνος Ευόσμου

430

Κρόνος Ευόσμου 77

Μ. Αλέξ. Μελισσοχωρίου 57

Με το δεξί ξεκίνησε η νέα χρονιά για τον Κρόνο Ευόσμου καθώς κατάφερε στο τέλος να νικήσει την πολύ αξιόλογη ομάδα του Μελισσοχωρίου που πρόβαλε μεγάλη αντίσταση για τρία δεκάλεπτα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε καλά για τους γηπεδούχους καθώς προηγήθηκαν στο σκορ με 6-0 αλλά η συνέχεια δεν ήταν η αναμενόμενη με αποτέλεσμα η ομάδα του Μελισσοχωρίου με συνεχόμενα τρίποντα να δημιουργήσει μια διαφορά 11 πόντων υπέρ της στο τέλος του 1ου δεκαλέπτου.

Στη συνέχεια οι παίκτες του Κρόνου με προσεγμένη την άμυνά τους και καλύτερες επιλογές στην επίθεση κατάφεραν να μειώσουν τη διαφορά στους τρεις πόντους στο ημίχρονο. Στο 3ο δεκάλεπτο οι ομάδες συμβαδίζανε στο σκορ χωρίς καμία από τις δύο να δημιουργήσει κάποια μεγάλη διαφορά υπέρ της.

Στο 4ο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι άρχισαν να δημιουργούν σιγά-σιγά τις προϋποθέσεις για τη νίκη και έφτιαξαν μια διαφορά πέντε πόντων. Να σημειωθεί ότι καταλυτικό σ’ αυτό το σημείο ήταν ένα σφύριγμα αντιαθλητικού φάουλ υπέρ της ομάδας του Ευόσμου, που προκάλεσε τον εκνευρισμό των φιλοξενούμενων, με αποτέλεσμα να δεχτούν δύο τεχνικές ποινές.

Οι παίκτες του Κρόνου ευστόχησαν σε πέντε ελεύθερες βολές και με ένα τρίποντο στην επίθεση που ακολούθησε ανέβασαν τη διαφορά στους 14 πόντους. Στα εναπομείναντα λεπτά η ομάδα του Μ. Αλεξάνδρου δεν κατάφερε να αντιδράσει και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 77-57.

Δεκάλεπτα: 11-22, 30-33, 47-49, 77-57. Διαιτητές: Μπίκης, Μητσικούδης.

ΚΡΟΝΟΣ(Τράκας): Κουγιουμτζίδης 5(1), Προδρομίδης 18(1), Χαλκίδης 2, Τσικαντέλης 3, Φαχιρίδης 10, Ξενιτόπουλος, Αμπατζής 12(2), Κοτανίδης 7, Πλιόσκας Β. 9, Πλιόσκας Θ. 11

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ(Μέρμηγκας): Πορφυρίδης, Μουτσούδης 16(2), Κιουλπεκίδης 2, Βούλγαρης, Νέτσικας 13(1), Σταυρούσης 2, Χαλκιάς 4, Δημητριάδης 9(1), Δουδούλακας, Λιβέρης 11.