Με το δεξί ο Αιγινιακός στο πρωτάθλημα

205
Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας ΕΚΑΣΚΕΜ, το Σάββατο 10 Οκτωβρίου ο “ΑΟΚ Αιγινιακός” αντιμετώπισε εντός έδρας την ομάδα του “Ζαφειράκη Νάουσας”.
Μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά της πρεμιέρας ο Αιγινιακός επέβαλε το ρυθμό του και έχοντας ευστοχία από την περιφέρεια έκλεισε το ημίχρονο με διαφορά 17 πόντων (40-23).Στο δεύτερο μέρος συνεχίστηκε το επιθετικό “κρεσέντο” των γηπεδούχων κι έτσι το τελικό 81-52 αποτυπώνει την εικόνα του αγώνα.
Μεγάλη βραδιά από τον “bomber” Σάκη Κατσιάνο με έξι τρίποντα και συνολικά 30 πόντους. Άξιοι συμπαραστάτες του επιθετικά ο “πύργος” Βουλτσίδης Πασχάλης με 16 πόντους (3 τριπ.) κι ο “έφηβος” Αργυρόπουλος Αντώνης με 17 πόντους (2 τριπ.). Ώριμη παρουσία από τον “πανταχού παρών” play maker Παρίση Διαμαντή που καθοδήγησε την ομάδα σύμφωνα με τις εντολές του coach Ροδά. Σημαντική συμβολή και του “ταύρου” Στάμου Κώστα που διεκδίκησε σχεδόν κάθε ριμπάουντ και είχε 9 πόντους (1 τριπ.). Ουσιαστική παρουσία και των υπολοίπων παικτών που μπορεί να μην είχαν μεγάλη συμβολή στην επίθεση, αλλά έδωσαν “ανάσες” στους βασικούς και διατήρησαν τα κεκτημένα.
Σωστό το διάβασμα της αναμέτρησης από τον coach Δημήτρη Ροδά απέναντι σε μια οργανωμένη ομάδα, που με αυτοματισμούς και εναλλαγές συστημάτων κλείδωσε από νωρίς υπέρ του την αναμέτρηση.
Ένας πλούσιος αγώνας με κάποιες θεαματικές φάσεις, που δυστυχώς ελέω covid-19 και υγειονομικών πρωτοκόλλων, δεν είχαν την ευκαιρία οι φίλαθλοι να παρακολουθήσουν.