Με το δεξί για τους Custom Brokers BC

1488

Mε νικη ξεκίνησαν οι Εκτελωνιστες στο πρωτάθλημα του ΑΣΕΘ περνώντας μια ευρεία νικη απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του Ατλα.

ATLAS BC 55

CUSTOM BROKERS 73

ΔIAIT. MOΣXAΣ, POYMANHΣ

ΔEK. 19-16,36-30,46-55
55-73

ATΛAΣ BC (ΓIOBANHΣ)
XPYΣOΠOYΛOΣ, MΠAΛTOΓIANNHΣ 3(1), AΛEΞANΔPIΔHΣ 26(4), ΣOYΛIAMHΣ 3(1), XPIΣTOΦOPOY, ANAΣTAΣIOY Γ 9, TIKTOΠOYΛOΣ 2, ΓΛAPOΣ, ANAΣTAΣIOY 12

C.BROKERS(KOΣMIΔHΣ)
MAYPOMANΩΛHΣ, TΣIPKINIΔHΣ, EΛEYΘEPIAΔHΣ, ΨAPPOΠOYΛOΣ 14(2)
KAPAKAΣIΔHΣ 8(2)BΛAXOΣ 3(1)
TAPNANIΔHΣ 14 ΓKOTZAMANHΣ 17
IΩAKEIMIΔHΣ,MΠEΛΛOΣ 11
ΦPAΓKOYΛIΔHΣ 2, AΛEΞIAΔHΣ 4

 

Η ανασκόπηση του παιχνιδιού :

Με το δεξί ξεκίνησε και η νέα ομάδα μας φεύγοντας από το γήπεδο της Περαίας καπα 2000 απέναντι στην ομάδα του ΑΤΛΑ. Για την ακρίβεια κερδίσαμε 73 – 55 κάνοντας ένα εκπληκτικό δεύτερο ημίχρονο σκοράροντας 43 πόντους και δεχόμενοι μόνο 19.. Καταλυτής στην ομαδική προσπάθεια που κατέβαλαν όλοι οι παίχτες της ομάδας των custom brokers ήταν η είσοδος των Ψαροπουλου και Μπελλου που ο πρώτος σκοράροντας έξω από τα 6,25 και ο δεύτερος κυριαρχώντας κάτω και από τα δυο καλάθια άλλαξαν την ροή του αγώνα και φτάσαμε σε μια άνετη νίκη. Θα ήταν όμως άδικο να μην εξάρω την αγωνιστική παρουσία τόσο των νέων συμπαιχτών μας Αλεξιαδη και Γκοτζαμανη που ο μεν πρώτος έδωσε έναν σταθερό ρυθμό στην ομάδα μας από την αρχή όσο και την εκπληκτική άμυνα που έπαιξε σε έναν αντίπαλο που δεν ξεπερνούσε τα 22-25 χρόνια,ο δεύτερος δε, με το πάθος και και πολύτιμους πόντους που πρόσθεσε ,όσο και του Καρακασιδη που αν και ερχόμενος κρύος από τον πάγκο εκτέλεσε με 5 δικούς του πόντους την αντίπαλη ομάδα. Φυσικά οι Φραγκουλιδης ,Τσιρκινιδης έδωσαν όπως πάντα την άμυνα,το πάθος και την ποιότητα που κάνει αυτή την ομάδα να ξεχωρίζει και αν είχαν τύχη τα σουτ που προσπάθησαν το παιχνίδι θα είχε τελείωσή από το πρώτο ημίχρονο. Όμως τίποτα δεν θα είχε ευτυχή κατάληξη εάν οι Βλαχος και Ταρνανιδης δεν έκαναν αυτό που ξέρουν να κάνουν τόσο καλά. Τι έκαναν ? Τα πάντα.Αμυνα, επίθεση , σκοράρισμα,ριμπάουντ και μάλιστα ο δεύτερος με σχισμένο μάτι προσπαθώντας να κρύψει το αίμα που έτρεχε για να μην βγει έξω και δεν βοηθήσει την ομάδα όσο μπορεί περισσότερο. Άλλα ομάδα δεν θα ήμασταν αν και τα παιδιά που δεν έπαιξαν Μαυρομανωλης Ελευθεριαδης(έπαιξε λίγο),δεν έδιναν τον καλύτερο τους εαυτό εμψυχώνοντας κάθε λεπτό του παιχνιδιού τους συμπαίχτες τους, λειτουργωντας για το σύνολο και μόνο. Τελος και εσκεμμένα άφησα τον αρχηγό της ομάδας Γιωργο Ιωακειμιδη που ενώ είχε σοβαρό πρόβλημα με το πόδι του όχι μόνο έδωσε το παρών άλλα αγωνίστηκε κιόλας πάρα τις συστάσεις όλων μας ,αποδεικνίοντας ότι όταν θέλει η ψυχή και η καρδιά τίποτα δεν μπορεί να του σταθεί εμπόδιο. Κλείνοντας τα εύσημα πρέπει να τα δώσουμε και στον έφορο της ομάδας Παπαγιαννακη Γιαννη που με την εμπειρία και την ηρεμία του, έδωσε στην ομάδα την σιγουριά που χρειάζονταν για να φτάσει σε αυτό το αποτέλεσμα. Επίσης να ευχαριστήσουμε και τους λίγους σήμερα αλλά πάντα πιστούς φιλάθλους που μας ακολουθούν παντού.Και κάτι ακόμη…. ΤΑ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΈΡΧΟΝΤΑΙ “”