Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε το 2019 για τους Αετούς Βέροιας (photos)

161

Μια πολύ όμορφη βραδιά επιφύλασσε το φινάλε του 2019 στους Αετούς Βέροιας αλλά και τους φίλους της ομάδας!

Ο ετήσιος χορός που διοργανώθηκε στο Κέντρο “ΑΚΡΟΠΟΛΗ” είχε ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία σε σύγκριση με τον αντίστοιχο περσινό και με την παρουσία πολλών εκλεκτών καλεσμένων και φίλων της ομάδας, αποχαιρέτησαν άπαντες μια ακόμη πολύ σπουδαία χρονιά για τον σύλλογο.

Μια χρονιά στην οποία οι Αετοί κατέκτησαν μεν τη δεύτερη θέση στην Α ΕΚΑΣΚΕΜ (και μάλιστα ως νεοφώτιστοι) αλλά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ήρθε η πρόσκληση από την Ομοσπονδία για συμμετοχή στη Γ Εθνική, μετά τις συνεχόμενες ανακατατάξεις στις ανώτερες κατηγορίες. Με το τέλος της χρονιάς, χάρη στο τεχνικό επιτελείο και τους εξαιρετικούς παίκτες, η ομάδα της Ημαθίας βρίσκεται στην 6η θέση με ρεκόρ 5-4 και έχει θέσει τις βάσεις για παραμονή.

Στα τμήματα υποδομής, δημιουργήθηκε για πρώτη φορά το Εφηβικό τμήμα, το οποίο αγωνίστηκε στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ ενώ τα “παιδιά” του Μάκη Ιωσηφίδη μεγάλωσαν κατά έναν χρόνο και δήλωσαν συμμετοχή στο Τουρνουά Μίνι της Ένωσης.

Σπουδαία στιγμή η πρόσκληση δύο αθλητών, του Κώστα Ιωσηφίδη και του Φώτη Ντάκου για προπόνηση υπό τις οδηγίες του Ομοσπονδιακού για τις αντίστοιχες ηλικίες, δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στα τμήματα υποδομής.

Το πιο συγκινητικό στιγμιότυπο όμως ήταν ομολογουμένως η προσωπική βράβευση του προέδρου Σίμου Γαβριηλίδη στον Χαράλαμπο Φωτιάδη, υποστηρικτή της ομάδας από την ίδρυση της και βεβαίως από τους ανθρώπους που έχουν βοηθήσει όσο λίγοι… Γι αυτό το λόγο, παρέλαβε μια φανέλα της ομάδας, με τον αριθμό 17, που συμβολίζει το έτος ίδρυσης του συλλόγου.

Η χθεσινή βραδιά, εκτός του προγράμματος που ετοίμασε η ορχήστρα για τους καλεσμένους, είχε και αρκετές εκπλήξεις.

Ειδική τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο Χάρης Χρυσάφης για την προσφορά του στον σύλλογο καθώς διετέλεσε αρχηγός επί δύο χρόνια στο τοπικό πρωτάθλημα, αλλά και ο Αργύρης Γαβριηλίδης για το ότι πέτυχε την είσοδο του στο Πανεπιστήμιο, συνδυάζοντας παράλληλα τον αθλητισμό με τις σπουδές..

Την ίδια ώρα, με πρωτοβουλία της διοίκησης, αναμνηστικά της ομάδας παρέλαβαν πέντε εκ των χορηγών που έδωσαν το παρών στην εκδήλωση και τιμούν με τη στήριξη τους τον σύλλογο. Οι κ.κ. Νίκος Δάμτσης (της εταιρίας DamKat), Ιωάννης Κατροτζανάκης (των Ελαστικών Κατροτζανάκη), Ιωάννης Βαΐδης (εταιρία “ΑΓΡΟΛΥΣΙΣ”), Ανδρέας Χαραλαμπίδης (Pellet Χαραλαμπίδης) και Γιώργος Πίσπας (Εταιρία MakPet) παρέλεβαν το συμβολικό δώρο από τον πρόεδρο της ομάδας, Σίμο Γαβριηλίδη

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε στους παρευρισκομένους η απουσία της Δημοτικής Αρχής της πόλης (και ενώ πέρσι είχε τιμήσει τον Σύλλογο, όπως και η Περιφέρεια) σε μια εκδήλωση η οποία αφορούσε ένα σωματείο που ναι μεν έχει λίγα χρόνια ζωής, όμως στις τάξεις του ανήκουν αθλητές της πόλης που ευελπιστούμε αργότερα να την εκπροσωπήσουν σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Ακολούθησε η κλήρωση για τα δώρα των χορηγών, διαδικασία που ναι μεν κούρασε λόγω της πληθώρας των δώρων, όμως είχε ενδιαφέρον καθώς κληρώθηκαν μεταξύ άλλων ένα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη, προσφορά του Vergina Travel και μία τηλεόραση LED TV 48” προσφορά των Αετών Βέροιας.

Η διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί θερμά τους γονείς που έδωσαν το παρών στη χθεσινή εκδήλωση, τους μικρούς και μεγάλους αθλητές που ήταν μάλιστα ιδιαίτερα εκδηλωτικοί αλλά και όλους τους φίλους των Αετών που για μια ακόμη φορά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της διοίκησης.

Και του χρόνου!