Με στόχο να φτάσουν ψηλά οι μικρές της Νίκης Λευκάδας

1085

Με στόχο να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν ξεκίνησε την προετοιμασία του το τμήμα κορασίδων της Νίκης Λευκάδας.

Το δύσκολο αυτό σκέλος της αγωνιστικής περιόδου έχει εισέλθει πλέον στην τρίτη του εβδομάδα, ενώ η δουλειά υπό τις οδηγίες του Νίκου Δουβίτσα συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς ώστε η ομάδα να είναι πανέτοιμη κατά την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων.

Το πρωτάθλημα αναμένεται να ξεκινήσει εντός του Σεπτεμβρίου, ενώ βάσει της προκήρυξης θα ολοκληρωθεί περί τα τέλη Μαρτίου. Στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλήτριες που γεννήθηκαν από το 1999 και μετά (2000, 2001 κλπ). Το σύστημα διεξαγωγής του νέου πρωταθλήματος δεν έχει οριστικοποιηθεί, αφού θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των ομάδων που θα λάβουν μέρος σε αυτό.

Εξάλλου, η Νίκη βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση δύο παικτριών από το Αγρίνιο. Το θέμα αυτό θα ολοκληρωθεί από μέρα σε μέρα. Η πρώτη από τις δύο αθλήτριες είναι η Αριστέα Μπεκούλη και η δεύτερη η Εύα Γράψα. Και οι δύο συμμετέχουν κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας.

Το ρόστερ περιλαμβάνει τις εξής αθλήτριες:

Γεννημένες το 1999: Πηνελόπη Λογοθέτη, Κασσιανή Διακουμάκου, Δανάη Ρεκατσίνα, Γλαύκη Βάννα, Αθηνά Μεταξά, Αριστέα Μπεκούλη.

εννημένες το 2000: Μαριλένα Μπότση, Αφροδίτη Κοντογιώργη, Σοφία Κρητικού, Αθανασία Μπάρκα.

Γεννημένες το 2001: Μαρία Λιβιτσάνου, Εύα Γράψα, Βαρβάρα Κορφιάτη, Φλωρέτα Μάκου, Στέλλα Μαντζανά, Παναγιώτα Αρώνη.

Πηγή: lefkadaweb.gr