Με νίκη τελείωσε το προπαιδικό του Ρυσίου-Απολογισμός της χρονιάς απο τον Περικλή Καράκο

425

Έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο η χρονιά για το προπαιδικό του Ρυσίου καθώς επικράτησε εύκολα επί του Ζέφυρου, εκτός έδρας με 35 – 76.
Ο προπονητής της ομάδας Περικλής Καράκος σε έναν μικρό απολογισμό της χρονιάς δήλωσε: Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους προπαίδες του Ρυσίου καθώς πραγματοποίησαν μια πάρα πολύ γεμάτη χρονιά με 27 επίσημα παιχνίδια (οι περισσότεροι αγωνίζονταν και στο παιδικό, στον 1ο όμιλο τον δυνατών).
Ήταν μια πολύ δύσκολη και συνάμα εποικοδομητική  χρονιά με πολλές απαιτήσεις στις οποίες ανταπεξήλθαν με τον καλύτερο τρόπο.Η αγωνιστική χρονιά   είχε 3 φάσεις:

Η πρώτη φάση ήταν αυτή των ομίλων με αντιπάλους τον Μαντουλίδη, τον ΠΑΟΚ, τον Άρη, τα Αστέρια και των Ποσειδώνα Καλαμαριάς. Η ομάδα πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις και ενώ αγωνιζόταν με τους περισσότερους  αθλητές προπαιδικού κατάφερε να σταθεί ανταγωνιστική και στα 15 παιχνίδια των ομίλων.

 Η δεύτερη φάση ήταν αυτή των μπαράζ, και στο πρώτο γύρο αγωνίστηκε με την ομάδα του ΒΑΟ όπου και επικράτησε και στα δύο παιχνίδια και έφτασε και πάλι στις 12 καλύτερες ομάδες της ΕΚΑΣΘ. Στο δεύτερο μπαράζ με την ομάδα του ΑΚΕΤΣ  η ομάδα ενώ έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ λόγω κάποιον τραυματισμών αλλά και κακής εμφάνισης στο δεύτερο παιχνίδι η ομάδα λύγισε και αποκλείστηκε.
Τέλος η τρίτη φάση περιελάμβανε τα παιχνίδια του προπαιδικού όπου η ομάδα αντιμετωπίζοντας ομάδες της ίδιας ηλικίας επικράτησε εύκολα με 7 νίκες και καμία ήττα αποδίδοντας πολλές φορές πολύ όμορφο μπάσκετ με Μ.Ο πόντων στην επίθεση 78 και στην άμυνα 32.
Η ομάδα όμως δεν μένει εκεί αφού  ξεκίνησαν ήδη οι κινήσεις της διοίκησης για την ενίσχυση της ομάδας για την επόμενη χρονιά,  καθώς το παιδικό του Ρυσίο του χρόνου και πάλι θα αγωνίζεται σε όμιλο των δυνατών.
ΖΕΦΥΡΟΣ   35
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν.ΡΥΣΙΟΥ    76
Δεκάλεπτα: 12-26, 20-37, 25-54, 35-76. Διαιτητές: ΣΕΛΕΒΟΣ
Ζέφυρος (Αραμπατζής): Κετενίδης 6, Συκάς 2, Οικονόμου, Μιχαηλίδης 13, Καραστάθης 2, Τσαμόγλου, Αργυρόπουλος 6, Λαμψίδης 4
Αναγέννηση Ν.Ρυσιου (Καράκος): Παπαστεργίου 4, Χατζινικολάου 7, Ασλανίδης 8(1), Πάππας 4, Γερομαρκάκης 15, Τουρνάς 20, Τσιριγκάκης 17, Παπαναγιώτου, Κιοτέογλου, Αστεριάδης.