Με μεγάλη επιτυχία το Τουρνουά Φιλικών Παιχνιδιών Μπάσκετ στην Βέροια-Φωτορεπορτάζ

1365

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 01/12/2012, στην Βέροια, το Τουρνουά Φιλικών παιχνιδιών Μπάσκετ, που διοργάνωσε η Ακαδημία Μπάσκετ Α.Ο.Κ. Βέροιας σε συνεργασία με την Ακαδημία του Γ.Α.Σ. «Μ. Αλέξανδρος» Γιαννιτσών.

Στο Τουρνουά υπήρξε μαζική η ανταπόκριση των αθλητών της Ακαδημίας Μπάσκετ Γιαννιτσών, καθώς συμμετείχαν 70 αθλητές και αθλήτριες μόνο από τις μικρές ηλικίες, δίνοντας μια σειρά από τέσσερα (4) παιχνίδια, τα οποία πραγματοποιηθήκαν στο κλειστό γυμναστήριο του Μακροχωρίου.

Σε ένα ιδιαίτερα φιλόξενο και ζεστό αθλητικό περιβάλλον οι αθλητές και οι αθλήτριες της Ακαδημίας Μπάσκετ Γιαννιτσών έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι τόσο από τα παιχνίδια που έγιναν, όσο και από την φιλοξενία που γνώρισαν από τους συναθλητές τους και τους παράγοντες της Ακαδημίας Μπάσκετ της Βέροιας.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος των αγώνων, ο υπεύθυνος της Ακαδημίας των Γιαννιτσών και προπονητής κ. Γιάννης Κασιμίδης, μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Η διοργάνωση του Τουρνουά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες μας απόλαυσαν την εκδρομή που πραγματοποιήσαμε. Συνδυάσαμε παιχνίδι και προπόνηση με πολύ θετικά αποτελέσματα και για αυτό σχεδιάζουμε παρόμοιες εκδηλώσεις για το μέλλον. Με την ευκαιρία αυτή θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς των αθλητών και αθλητριών μας που ακολουθούν την ακαδημία μας σε όλες τις εκδηλώσεις και βρίσκονται κοντά μας σε κάθε πρωτοβουλία που αναλαμβάνουμε».

Να σημειωθεί ότι την αποστολή συνόδευσε επίσης ο προπονητής της Ακαδημίας κ. Φώτης Δημητριάδης.