Με Μαυρίδη και του χρόνου οι γυναίκες και οι νεάνιδες του Αίαντα Ευόσμου-Ο Νίκου σε κορασίδες και μίνι

484

Με τον Αλέξη Μαυρίδη στον πάγκο θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Αίαντα Ευόσμου, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του συλλόγου.

Από εκεί και πέρα συνεχίζεται κανονικά ο αγωνιστικός σχεδιασχός ενόψει της νέας σεζόν βάση του οποίου ο βασικός κορμός της ομάδας θα παραμείνει ο ίδιος. Στο μεταξύ, γίνονται προσπάθειες για την ενίσχυση της ομάδας στη γραμμή των ψηλών με δύο αθλήτριες, ενώ θα αποκτηθεί και μία γκαρντ για να κλείσει το ρόστερ.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου αναφέρει: “Η διοίκηση του γυναικείου τμήματος του Αία Ευόσμου, ανακοινώνει την  συνεργασία της για δεύτερη χρονιά, στο τμήμα γυναικών και νεανίδων, με τον προπονητή Αλέξη Μαυρίδη.

Ακόμη οι κορασίδες και τα μίνι θα έχουν στο τιμόνι τους, τον Γιάννη  Νίκου, o οποίος δεν είναι άγνωστος στον σύλλογο. Ένα μικρό βιογραφικό ακολουθεί προς ενημέρωση των αναγνωστών.

Ο Γιάννης Νίκου ξεκίνησε την προπονητική το 2003-2004 στις ακαδημίες του Βίκτωρα. Εργάστηκε εκεί μέχρι και το 2008-2009 (σε μίνι αγοριών, κορασίδες, νεάνιδες, γυναικες). Τη χρόνια 2007-2008 τερμάτισε στη 2η θέση στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας  της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. και ανέβηκε στην Α΄ κατηγορία. Το Δεκέμβρη του 2009 συνεργάζεται με τον Γιώργο Κιτσολέρη ως βοηθός προπονητή στο γυναικείο του Ηρακλή.

Την επόμενη χρονιά (2010-2011) συνεχίζουν τη συνεργασία τους, στις κορασίδες του ίδιου συλλόγου μέχρι τα μισά της χρονιάς. Το υπόλοιπο της χρόνιας συνοδεύεται με μία σύντομη συνεργασία στο ανδρικό τμήμα της Θέρμης στη Γ1΄ κατηγορία με τον Άγγελο Κεραμιδά πάλι ως βοηθός προπονητή. Την επόμενη χρονιά (2011-2012) ξανασυνεργάζονται οι δύο άντρες για λογαριασμό του Αίαντα Εύοσμου στα τμήματα  κορασίδων-νεανίδων με επιτυχία”.