Με επιτυχία στέφθηκε ο αγώνας μεταξύ προπονητών και γονέων της ακαδημίας μπάσκετ του Μακεδονικού (pics)

681

Μέσα σε ένα εξαιρετικό κλίμα και άκρως οικογενειακό, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή, για τρίτη συνεχή χρονιά, ο ετήσιο αγώνας μεταξύ προπονητών του Μακεδονικού απέναντι σε γονείς της ακαδημίας μπάσκετ του συλλόγου, όπου για την ιστορία οι προπονητές επικράτησαν δύσκολα με 47-52.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού η ομάδα των προπονητών ενισχύθηκε και από γονείς καθώς υπήρχαν αρκετές ελλείψεις στην ομάδα λόγω τραυματισμών.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με εμφανή την υπεροχή των προπονητών η οποίοι πήραν από νωρίς το προβάδισμα στο σκορ, με τους γονείς τις ακαδημίας να αργούν να βρουν την επαφή τους με το καλάθι.

Στην δεύτερη περίοδο οι γονείς ήταν αυτοί που κατάφεραν τελικά να βρουν τους αυτοματισμούς τους στο παιχνίδι μην αφήνονταν την διαφορά να τους ξεφύγει με τους προπονητές από την άλλη να κρατούν εύκολα το προβάδισμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γονείς μπήκαν πολύ πιο δυνατά στο παιχνίδι ροκανίζοντας πολύ γρήγορα την διαφορά, φτάνοντας μέχρι και την ισοφάριση, με τους προπονητές από την άλλη να πέφτουν σε λάθη τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση.

Στη τελευταία περίοδο η εμπειρία των προπονητών σε συνδυασμό με την κούραση των γονέων τους έδωσε την νίκη με τελικό σκορ 47-52, με τους γονείς να διαμαρτύρονται στο τέλος για διαιτητικά λάθη που όπως ανέφεραν του στέρησαν την νίκη.

Η ακαδημία μπάσκετ του Μακεδονικού ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμμετείχαν στον πολύ όμορφο αυτό αγώνα, δίνοντας ραντεβού για του χρόνου.