Με επιτυχία η κοπή της πίτας του ΣΔΚ Θράκης-Φωτορεπορτάζ

443

Την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013, ο Σ.Δ.Κ. Θράκης, σε μια πάρα πολύ ζεστή ατμόσφαιρα, έκοψε την πίτα του σε κοσμική ταβέρνα στο Εύμοιρο Ξάνθης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Ο.Δ.Κ.Ε. κος Καφφές Ηλίας, ο Πρόεδρος της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. κος Νικολόπουλος Νίκος, ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ./ Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. κος Μπακάλης Παναγιώτης, το μέλος της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ κος Στουπίδης Σάκης καθώς  και ο ειδικός Γραμματέας της Ο.Δ.Κ.Ε. και Περιφερειάρχης  του Συνδέσμου κος Ασλανίδης Χρήστος.

Ιδιαίτερη χαρά και τιμή για όλα τα μέλη του Συνδέσμου αποτέλεσε η παρουσία των ανθρώπων των Σωματείων Ασπίς ΑΠΣ Ξάνθης και Α.Ε. Κομοτηνής.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Δημήτρης Μιχέλης που καλωσόρισε και ευχήθηκε στους παρευρισκομένους υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και επιτυχίες.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου έκανε μια σύντομη αναδρομή στη χρονιά που πέρασε, ζήτησε  θέληση για αλληλεγγύη και συνεργασία μεταξύ Διαιτητών –προπονητών-παραγόντωνν και της Τοπικής Ένωσης και εξάλειψη λανθασμένων χειρισμών των παρελθόντων ετών. Τόνισε στους Διαιτητές- μέλη του Συνδέσμου να υπερβούν τις όποιες αδυναμίες τους μέσα από την καθημερινή μελέτη των Κανονισμών και  τόνισε τη σημαντική βοήθεια του παράγοντα δημοσιογραφία στην προβολή του έργου του Συνδέσμου.

Τέλος απευθυνόμενος προς τον Πρόεδρο της Ο.Δ.Κ.Ε. εξέφρασε την επιθυμία να έχει συμπαραστάτη  την Ομοσπονδία σε κάθε πρόβλημα ή προσπάθεια του Συνδέσμου και τον διαβεβαίωσε ότι κύριο μέλημα του Συνδέσμου είναι η άρτια εκπαίδευση των μελών του και η προσέλκυση νέων ατόμων που μόνο αγαπούν το άθλημα ώστε να τους καταστήσει ικανούς διαιτητές, και  να προσφέρουν σ’ αυτό.

Τιμητικές πλακέτες έλαβαν για την προσφορά τους στο χώρο της καλαθοσφαίρισης και την πολύτιμη συνεργασία τους με το Σύνδεσμο οι προπονητές Κώστας Ιωαννίδης, Δημήτρης Παναγιωτόπουλος και Νεδήμ Καρά Αχμέτ, καθώς και ο Πρόεδρος και ο Ειδικός Γραμματέας της Ο.Δ.Κ.Ε.

Τυχερή της βραδιάς η αθλήτρια του Σωματείου ΑσπίςΑΠΣ Ξάνθης Βίκυ Καραλίδου, αφού το φλουρί αντιστοιχούσε σε ένα τριήμερο ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη και  παρακολούθηση αγώνα της Euroleague.

sdkth pita 1

sdkth pita 3

sdkth pita 7

sdkth pita 5

sdkth pita 6

sdkth pita 2

sdkth pita 4

sdkth pita 8