Μεταμορφωμένη” η Γέφυρα με Καραπιπερίδη

420

Η Γέφυρα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα και εντυπωσιάζει στον βόρειο όμιλο της Β’ Εθνικής Κατηγορίας, με την αλλαγή σκυτάλης στην τεχνική ηγεσία και την έλευση του Ανδρέα Καραπιπερίδη να αποδεικνύεται “λίρα εκατό”!

Η φετινή χρονιά ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες για τον Κ.Σ. Γέφυρας λόγω των σπουδαίων μεταγραφών που έγιναν, όμως τα πράγματα δεν κύλησαν καλά στο ξεκίνημα και σε τέτοιες περιπτώσεις… το μάρμαρο το πληρώνει ο προπονητής, με τον Ευρυπίδη Μελετιάδη να αποτελεί παρελθόν πριν από έναν μήνα. Τη θέση του πήρε ο Ανδρέας Καραπιπερίδης και το… ταρακούνημα ήταν σημαντικό.

Ο έμπειρος κόουτς, ο οποίος ήταν μέχρι πέρυσι στον πάγκο της Ένωσης Καβάλας, έχει βρει τα “κουμπιά” των παικτών του και η εικόνα της ομάδας άλλαξε άρδην. Οι κακές εμφανίσεις πέρασαν άμεσα στο παρελθόν και εκείνον στον πάγκο οι Θεσσαλονικείς μετρούν τέσσερα συνεχόμενα ροζ φύλλα. Τελευταίο δείγμα το σπουδαίο διπλό στην Χαλκιδική επί του Πολυγύρου, όπου ένα από τα μεγάλα αστέρια της ομάδας, ο Γιώργος Αποστολίδης βρήκε ρυθμό και σταμάτησε στους 20 πόντους.
ΠΗΓΗ: basketworld..net