Μεγάλη επιτυχία για δύο αθλητές των Μαχητών Δόξας Πεύκων

1374

Από τους Μαχητές Δόξας Πεύκων πήραμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω κείμενο:

Τα τελευταία χρόνια είναι ξεκάθαρη η προσήλωση του σωματείου μας στην ανάδειξη νεαρών παικτών μέσα από τη συστηματική χρησιμοποίηση τους στα ανταγωνιστικά εθνικά πρωταθλήματα που συμμετέχουμε.

Μετά τους Πέτρο Γερομιχαλό και Δημήτρη Γράβα, ήρθε η σειρά 2 άλλων αθλητών που έπαιξαν πέρσι στην ομάδα μας να κερδίσουν ένα συμβόλαιο στην Α1.

Ο Δημήτρης Γερομιχαλός ήρθε στα Πεύκα πριν 3 χρόνια επιλέγοντας  να έρθει σε μια ομάδα που τον πιστευε και του έδωσε ρόλο από την αρχή. Συμμετείχε ενεργά στην άνοδο στην Α2 κατηγορία και μετά πάλι επιλέγοντας σοφά παρέμεινε στην ομάδα μας , είχε 2 γεμάτες χρονιές στην Α2 και πλέον με γεμάτες παραστάσεις ο μέχρι πρώτινος αρχηγός της ομάδος μας κέρδισε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της Κύμης.

Ο Δημήτρης Χατζηκυριακίδης με την ενηλικίωση του άφησε τη σπουδαία ακαδημιά των Αστεριών και ήρθε στην ομάδα μας. Όσοι νόμιζαν ότι απλά θα ήταν μια χρονιά για να κερδίσει παραστάσεις, έσφαλαν!Ο Δημήτρης απέδειξε φέτος ότι ρόλο δεν έχει η ηλικία αλλά η δουλειά και το ταλέντο. Άρπαξε την ευκαιριά απο τα μαλλιά και έκανε μια χρονιά που τον κατέταξε στους 5 καλύτερους νέους της κατηγορίας. Η επιβράβευση του ήταν το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τη νέα ομάδα του Φάρου-ΓΣΛ.

Ευχόμαστε και στους 2 Δημήτρηδες καλή επιτυχία. Το ήθος τους και η σκληρή τους δουλειά θα τους αποζημιώσουν.