Μαχητές Δόξας Πεύκων: Και επίσημα Χατζηκυριακίδης

442

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση των Μαχητών Δόξας Πεύκων γνωστοποίησε πριν από λίγο την πρόσληψη του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη ως προπονητή της ανδρικής ομάδας.

Αναλυτικά: “Το Δ.Σ. των Μαχητών Δόξας Πεύκων ανακοινώνει την πρόσληψη του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη ως προπονητή της ανδρικής του ομάδας. Ο νέος τεχνικός της ομάδας είναι από τους πλέον έμπειρους στις εθνικές κατηγορίες και στις επιμέρους συζητήσεις μας έδειξε ότι μοιράζεται τους ίδιους στόχους που έχουμε και εμείς για την ομάδα. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλες τις υποχρεώσεις της ομάδας”.

Ο νέος τεχνικός της ομάδας είχε σήμερα την του πρώτη γνωριμία με τους νέους του παίκτες ενώ πραγματοποίησε και την πρώτη του προπόνηση. Στις επόμενες προπονήσεις θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση με το ήδη υπάρχον ρόστερ, ενώ από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα αρχίσουν και οι δοκιμές με νέους παίκτες και ειδικά νεαρούς.

Μοναδική απουσία για την ομάδα ο Ζαχαρίας Καλούτσικος, που αποφάσισε να εκπληρώσει την στρατιωτική του θητεία άλλα υπολογίζεται και θα παραμείνει στο ρόστερ.