Μαχαιριανάκης: “Έξτρα όπλο ο κόσμος μας για μια νίκη-ανάσα…”

377

Σίγουρα το ιδανικό θα ήταν η εξαιρετική εμφάνιση του Βαγγέλη Μαχαιριανάκη απέναντι στον ΒΑΟ να συνδυαστεί με εκτός έδρας νίκη του Απόλλωνα Καλαμαριάς… Όπως και να έχει, όμως, ο 19χρονος καλαθοσφαιριστής φανέρωσε δείγμα του σπουδαίου του ταλέντου στον αγώνα της Κυριακής (14/10) πετυχαίνοντας 28 πόντους ενώ πρόσφερε όμορφες φάσεις κάνοντας τέσσερα καρφώματα. Ο Μαχαιριανάκης μίλησε στο mgskapollon.gr για την ήττα του Απόλλωνα, για την προσωπική του εμφάνιση την πρώτη αγωνιστική της Γ’ Εθνικής ενώ αναφέρθηκε και στην ανάγκη ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα του Δημήτρη Καραμιχάλη στον αγώνα (21/10) κόντρα στον ΑΟ Πολυγύρου.

Αρχικά είπε για το ματς με αντίπαλο τον ΒΑΟ: “Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη, κρύβει κινδύνους… Ήμασταν αρχικά πίσω στο σκορ και έπειτα δείξαμε πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο με αποτέλεσμα να ξεφύγουμε στο παιχνίδι με 17 πόντους. Πιστεύω η ομάδα καθησυχάστηκε λίγο στο δεύτερο ημίχρονο. Aυτό φταίει. Δεν μπήκανε και τα σουτ… Οι αντίπαλοι ήταν πιο διαβασμένοι στο δεύτερο ημίχρονο, μας έκλεισαν περισσότερο την ρακέτα και αναγκαστήκαμε να σουτάρουμε”.

Όσο για τους 28 πόντους στον αγώνα της Κυριακής (14/10); Ο νεαρός παραμένει προσγειωμένος τονίζοντας πως… “μέσα από την ομάδα βγήκαν αυτοί οι 28 πόντοι. Κάθε φορά μπορεί να είναι κάποιος άλλος ο πρώτος σκόρερ. Το ήθελα πολύ κι εγώ να κάνω μια καλή εμφάνιση, ειδικά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αλλά οι 28 πόντοι ήταν κυρίως αποτέλεσμα της ομαδικής προσπάθειας”. Ο Απόλλων Καλαμαριάς θα επιδιώξει να πάρει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα στο παιχνίδι (21/10) με τον ΑΟ Πολυγύρου και ο Μαχαιριανάκης στάθηκε στο κομμάτι της στήριξης από τους φιλάθλους:

“Το ματς με τον Πολύγυρο είναι σίγουρα πολύ δύσκολο, είναι μια πολύ καλή ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι γιατί ξεκινήσαμε με ήττα”, είπε ο νεαρός και πρόσθεσε: “Είναι το πρώτο παιχνίδι μέσα στην έδρα μας και ελπίζουμε να έρθει ο κόσμος για να υποστηρίξει την προσπάθεια των παικτών αλλά και γενικότερα του συλλόγου καθώς πρόκειται για μια πολύ καλή προσπάθεια που γίνεται. Θα είναι ένα έξτρα όπλο ο κόσμος και η στήριξή του για να φτάσουμε στην πρώτη νίκη που θα αποτελέσει ανάσα για εμάς”.

***Το σχετικό link:

https://mgskapollon.gr/basket/basket-andrwn/1542-vaggeli-maxairianakis-ekstra-oplo-o-kosmos-mas-gia-mia-niki-anasa