Ματς-κλειδί με τον Παναθλητικό Goalbet για τη Νίκη Λευκάδας – Δουβίτσας: «Ο Παναθλητικός είναι ικανός να κερδίζει οπουδήποτε»

616

Τον Παναθλητικό Goalbet υποδέχεται η Νίκη Λευκάδας την ερχόμενη Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στις 12:00. Μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της κόντρα στην πολύ ποιοτική ομάδα των Συκεών, η οποία όμως προέρχεται από εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ.

Σε περίπτωση νίκης τα κορίτσια της Λευκάδας θα κάνουν ένα τεράστιο βήμα για την αποφυγή των πλέι-οφ που είναι και ο βασικός στόχος της ομάδας, ενώ το ιδανικό γι αυτές θα ήταν η υπερκάλυψη της διαφοράς των δέκα πόντων της ήττας στον πρώτο γύρο στο Επταπύργιο της Θεσσαλονίκης.

Δουβίτσας: «Ο Παναθλητικός είναι ικανός να κερδίζει οπουδήποτε»

Ο head coach της Νίκης Νίκος Δουβίτσας δήλωσε τα εξής στο nikilefkadaswbc.gr:

«Είναι παιχνίδι-κλειδί για τις δύο ομάδες. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι, γιατί ο Παναθλητικός είναι μια ομάδα που διαθέτει την καλύτερη Ελληνίδα αυτή την περίοδο (Σταυρίδου)  και μια από τις καλύτερες ψηλές στην κατηγορία (Σούμπερτ). Είναι μια ομάδα οργανωμένη και ικανή να κερδίζει οπουδήποτε. Θα πρέπει να δώσουμε το 100% για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη που θα μας φέρει πιο κοντά στο στόχο μας, που είναι η αποφυγή των πλέι-άουτ».

niki leukadas - panathlitikos