ΜΑΣ ΑΕΤΟΣ : Έναρξη συνεργασίας με Σακη Κούρτη

376

“Ο ΜΑΣ ΑΕΤΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ” θα μπορούσε να είναι το νέο Μότο του Αετου που θέλει να προσθέσει φρεσκάδα στο σύλλογο κάνοντας μεταγραφές κυρίως παιδιά γεννημένα το 2003-2004-2005 .

Με αυτή την αλλαγή προσθέτει και το προπονητή -Γυμναστή Σακη Κούρτη που θα αναλάβει την προετοιμασία αλλα και την ενδυνάμωση όλων των αθλητων του συλλόγου εχοντας εκτός απο προπονήσεις και βάρη που είναι απαραίτητα στο σύγχρονο μπασκετ.

Από τον ΜΑΣ ΑΕΤΟ ανακοινώνετε η έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Σάκη Κούρτη ως υπεύθυνο φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης των τμημάτων ανδρών και Κ 21 Αλλά και άμεσο συνεργάτη του Προπονητή  μας στην Ανδρική ομάδα και της Κ20 Λάκο Γεώργιο .

who is :
Ο Coach Κούρτης είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης με ειδικότητα καλαθοσφαίριση και κάτοχος διπλωματικής εργασίας με αντικείμενο την «Προπόνηση φυσικής κατάστασης στη καλαθοσφαίριση»  .

Διετέλεσε προπονητής στον Κάσσανδρο ,Ν.Βότση, Μ. Αλέξανδρο ,Χ.Α.Ν.Θ. , Ανατόλια ,Αία Ευόσμου ,Μακεδονικό ,Πρωτέα Ελευθερίου Κορδελιού ,Απόλλων Καλαμαριάς και Ορφέα Σουρωτής είτε ως προπονητής είτε ως υπεύθυνος φυσικής κατάστασης .

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την Ομάδα μας