Μασλαρινός: «Αθλητισμός και διακοπές μαζί»

524

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Άρη, Βασίλης Μασλαρινός, μίλησε στο «Libero 107,4 fm» για το 1ο ARIS Basketball Camp που διοργανώνει ο Ερασιτέχνης, και του οποίου είναι υπεύθυνος. Αναλυτικά το τι δήλωσε:

Για το τι είναι ακριβώς το ARIS Basketball Camp: «Είναι ουσιαστικά το κλείσιμο της χρονιάς των ακαδημιών. Είναι ένα προπονητικό πρόγραμμα δύο περιόδων. Ο αθλητής θα μπορέσει να συνδυάσει τον αθλητισμό μαζί με τις διακοπές του. Όλα τα παιδιά από το ανδρικό προσφέρθηκαν να βοηθήσουν, να παίξουν με τα παιδιά και να γνωριστούν μαζί τους».

Για το τι μπορεί να προσφέρει στον αθλητή το ARIS Baskeball Camp: «Ένα αθλητής αν θέλει να προχωρήσει, πρέπει να δουλέψει πολύ στη μεταβατική του περίοδο. Εμείς προσφέρουμε άλλες δύο προπονητικές μονάδες μέσα στη μέρα. Όποιος δουλεύει, προχωρά και γίνεται ακόμα καλύτερος. Άρα είναι πολύ σημαντικό για την συνέχιση της αθλητικής ζωής του καθενός».

Για τις ευκαιρίες που πήραν τα νέα παιδιά φέτος στην ανδρική ομάδα: «Για εμάς είναι πολύ μεγάλη χαρά να βλέπουμε παιδιά, όπως οι Βεζένκοφ, Μποχωρίδης και Μούρτος να  παίζουν και η δουλειά τους ανταμείβεται. Ο κ. Αγγέλου παρακολουθεί μέχρι και τα μίνι. Έχει μια πολύ καλή εικόνα για το πως μπορεί να χρησιμοποιήσει κάθε παίκτη στην ανδρική ομάδα».

Για τις ηλικίες στις οποίες απευθύνεται το καμπ: «Το καμπ είναι για παιδιά από 7 έως 15 ετών.. Θα χωριστούν σε γκρουπ και θα δουλεύουν ατομικά».

Για την γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Άρη, της οποίας είναι και προπονητής: «Η γυναικεία ομάδα έκανε μια αξιόλογη χρονιά. Είμαστε σε πολλές συζητήσεις για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να παρουσιαστούμε του χρόνο όσο πιο αξιόλογοι γίνεται».