Μαραβέγιας: “Θα δώσω το 100%, θα με βοηθήσουν όσα έζησα σε Α1 και Α2”

184
Ο Χρήστος Μαραβέγιας, που θα συνεχίσει την καριέρα του στον Λεύκιππο Ορόσημο, θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Ο φέρελπις καλαθοσφαιριστής, με αφορμή την συμφωνία του με τον σύλλογο της Ξάνθης, μίλησε στο lefkipposbc.gr για την νέα του ομάδα, αναφέρθηκε στον Λεωνίδα Μαγιάννη ενώ σχολίασε και το “κεφάλαιο” που έχει να κάνει με την παρουσία του στη Basket League και την Α2. Συγκεκριμένα ο νεαρός ανέφερε:
Για την συμφωνία του με τον Λεύκιππο Ορόσημο: “Εύχομαι να είναι μια καλή χρονιά, με υγεία πάνω από όλα. Είναι κάτι πολύ ωραίο το ότι θα συνεργαστώ ξανά με τον κόουτς Μαγιάννη (σ.σ. τον είχε προπονητή στην εφηβική ομάδα του Αστέρα Καβάλας). Είχαμε συνεργαστεί κατά το παρελθόν και έχουμε πολύ καλή σχέση. Ελπίζω όλα να πάνε καλά. Θα δώσω το 100% σε ατομικό επίπεδο. Θα ήθελα να καθιερωθώ. Το τι θα «βγει» γενικότερα μέσα στη χρονιά, είναι αποτέλεσμα της ομαδικής δουλειάς”.
Για το ότι θα μπορούσε να συνεχίσει στην Α2, αλλά επέλεξε να μετακομίσει στον Λεύκιππο που θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής: “Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τον Λεύκιππο και ότι είναι μια «οικογένεια». Μου άρεσε πολύ η ομάδα και επέλεξα να έρθω. Αγωνιζόμενος στη Β’ Εθνική, θεωρώ ότι θα πάρω περισσότερο χρόνο αλλά και εμπειρία”.
Για το πόσο θα τον βοηθήσουν όσα “έζησε” σε Basket League και Α2: “Σίγουρα είναι σημαντικό αυτό, καθώς στην Α1 και στην Α2 έζησα πράγματα που μπορεί να μην ζήσουν άλλοι αθλητές στην ηλικία μου. Όλα αυτά θα με βοηθήσουν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, προκειμένου να «βγάλω» κάτι καλύτερο”.