Μαλτέζος: Δεν αλλάζει τίποτα για εμάς

642

Ύστερα από την τροποποίηση της ειδικής προκήρυξης πρωταθλήματος από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, αρκετές ομάδες θα συμμετάσχουν τελικά σε υψηλότερες κατηγορίες από ότι υπολόγιζαν.

Μία από αυτές είναι η Ελπίδα Αμπελοκήπων που θα συμμετάσχει εν τέλει στην Α’ ΕΚΑΣΘ, με τον προπονητή του συλλόγου Χριστόδουλο Μαλτέζο, να μιλάει στο «Northbasket» γι’ αυτό το γεγονός: «Σίγουρα πρόκειται για μία εξέλιξη η οποία μας ικανοποιεί αλλά και που διαφοροποιεί τους στόχους μας. Για τη Β’ ΕΚΑΣΘ στόχος μας αποτελούσε να τερματίσουμε μέσα στη πρώτη πεντάδα, ενώ τώρα στην Α’ αυτοσκοπός είναι η παραμονή μας στη κατηγορία και να παρουσιάσουμε μία καλή εικόνα. Αυτή είναι και η μοναδική διαφορά αφού γενικά δεν αλλάζει τίποτα για εμάς. Πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και να ευχαριστηθούμε το μπάσκετ».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο αν θα προβούν σε άλλες προσθήκες εξαιτίας αυτής της εξέλιξης: «Το θετικό για εμάς είναι ότι διαθέτουμε αρκετούς έμπειρους παίκτες (Σιμητόπουλος, Σαββίδης, Ψαριανός), οι οποίοι έχουν παραστάσεις από υψηλότερες κατηγορίες και μπορούν να βοηθήσουν τα υπόλοιπα παιδιά. Είμαστε πλήρεις ως ομάδα, αλλά μετά την άνοδο χρειαζόμαστε ένα ακόμα πλέι μέικερ για να είμαστε πανέτοιμοι».

Στα υπόλοιπα νέα, ο σύλλογος της δυτικής Θεσσαλονίκης τις προηγούμενες ημέρες προχώρησε σε μία ακόμα προσθήκη. Συγκεκριμένα απέκτησαν τον Νίκο Παπαγεωργίου. Πρόκειται για έναν 24χρονο γκαρντ με ύψος 1.88.

 

Γιώργος Κυπραίος