Μίσσας: «Φαβορί για την Εθνική Γυναικών ο Δικαιουλάκος»

312

Ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος είναι το φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Γυναικών όπως αποκάλυψε ο Κώστας Μίσσας. Συγκεκριμένα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός δήλωσε στο ιντερνετικό ραδιόφωνο του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ:

«Ο Τζώρτζης είναι αδερφός, συνεργαζόμαστε μαζί τη τελευταία δωδεκαετία, αλλά πέρα από τη προσωπική μας σχέση, επειδή υπάρχει η ίδια λογική, η ίδια φιλοσοφία σε όλο αυτό το πακέτο που θέλουμε για την Εθνική ομάδα γυναικών. Αδιαμφισβήτητα θα ήταν η καλύτερη δυνατή λύση και πιστεύω είμαστε πολύ κοντά για αυτή τη λύση».

Επίσης, αναφερόμενος στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών τόνισε: «Οι τρεις ομάδες έχουν σκαμπανεβάσματα, θεωρώ πως ο Παναθηναϊκός έχει ποιότητα την οποία του την δίνει η Τούλα Καλέντζου. Θεωρώ ότι η Τούλα είναι η κορυφαία πλέι μέικερ της Ευρώπης. Ειδικά στο κομμάτι του pick ’n’ roll η Τούλα είναι Γιασικεβίτσιους!

Μην ξεχνάμε βέβαια ότι ο Αθηναϊκός μπορεί να έχασε αθλήτριες αλλά είναι στη κορυφή, μια ομάδα που άλλαξε το χάρτη του γυναικείου μπάσκετ μέσα από τη προσπάθεια του κ. Χαρδαλιά και τη κατάκτηση του EuroCup. Στην Ελλάδα ξεχνάμε εύκολα και το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να υπάρχει είναι να σέβεσαι».