Μάρτζος: Βασικός στόχος η παραμονή

478

Μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα, στον Πιερικό/Αρχέλαο επέστρεψαν τα χαμόγελα. Αιτία η σημαντική εκτός έδρας επικράτηση επί του Περάματος. Πρώτος σκόρερ των Κατερινιωτών με 19 πόντους ήταν ο Πάρης Μάρτζος ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «superbasket.gr»  αναφέρθηκε στο διπλό επί του Περάματος: «Από την αρχή δείξαμε ότι θέλαμε πάρα πολύ να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Προερχόμασταν από τρία πολύ άσχημα αποτελέσματα. Το πρωτάθλημα φέτος είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί πέφτουν πέντε ομάδες. Εμείς σε κάθε παιχνίδι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα. Το χθεσινό αποτέλεσμα είναι αποτέλεσμα της πολύ καλής προπόνησης που κάναμε μέσα στην εβδομάδα. Δουλεύουμε πολύ πάνω στην φυσική μας κατάσταση για να μπορούμε να παίζουμε όλο και καλύτερα».

Στη συνέχεια ο 26χρονος γκαρντ/φόργουορντ αναφέρθηκε στο αν διορθώθηκαν τα λάθη των προηγούμενων παιχνιδιών: «Δεν διορθώθηκαν όλα. Έγιναν και χθες αρκετά λάθη αλλά σίγουρα έχουμε βελτιωθεί σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Πιστεύω πως όσο περισσότερο δουλεύουμε, το σύνολο θα αποδίδει καλύτερα και τα λάθη θα μειώνονται από παιχνίδι σε παιχνίδι».

Για την καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας στη χθεσινή αναμέτρηση δήλωσε: «Η άμυνα πάντα είναι σημαντική και παίζει τον πιο μεγάλο ρόλο σε μια νίκη. Χθες είχαμε πολλά κερδισμένα ριμπάουντ στο τελευταίο ειδικά δεκάλεπτο και αυτό δείχνει και πόσο πολύ θέλαμε την νίκη σε αυτό το ματς. Αλλά από δω και πέρα έτσι θα είναι όλα τα παιχνίδια. Θα μπαίνουμε δυνατά στο παρκέ και θα παλεύουμε σκληρά για την νίκη».

Στο τέλος ο Μάρτζος αναφέρθηκε στους στόχους του Πιερικού/Αρχέλαου: «Οι φετινοί στόχοι είναι να παίζουμε κάθε παιχνίδι σαν είναι το τελευταίο μας. Ο βασικός μας στόχος είναι να σωθεί η ομάδα. Από εκεί και πέρα αν πάμε και κάνουμε κάποιες καλές νίκες, μακάρι να τερματίσει η ομάδα στις πρώτες θέσεις, αλλά αυτό είναι κάτι πολύ δύσκολο. Καμιά φορά όμως, δεν ξέρεις τι γίνεται».