Λιαδέλης: «Όλοι δίπλα στα παιδιά του Χωριού S.O.S. Πλαγιαρίου»

1118

Στο παρκέ του Παλαί ντε Σπορ, που έζησε μεγάλες στιγμές στο παρελθόν, επιστρέφει ο Παναγιώτης Λιαδέλης με αφορμή τον σπουδαίο φιλικό αγώνα της Μεγάλης Τετάρτης (08/04) ανάμεσα στην Διεθνή Ένωση Αστυνομικών (I.P.A.) Νομού Θεσσαλονίκης και τους Έλληνες Βετεράνους.

«Έχω πολλές αναμνήσεις από το Παλαί ντε Σπορ. Χαίρομαι πολύ που θα επιστρέψω μετά από τα 14 χρόνια ξανά και φυσικά που θα παίξω με παλιούς μου συμπαίκτες», δήλωσε αποκλειστικά στο Northbasket ο βετεράνος διεθνής καλαθοσφαιριστής.

Αναφερόμενος στη συγκεκριμένη εκδήλωση ο Παναγιώτης Λιαδέλης, τόνισε: «Μου αρέσει πολύ να παίζω με τους Έλληνες Βετεράνους στους εκάστοτε αγώνες που δίνουμε για καλό σκοπό. Έτσι και τώρα είναι τιμή μου που θα συμμετάσχω στον αγώνα φιλίας και θα βοηθήσω από την πλευρά μου την προσπάθεια των παιδιών και των ανθρώπων του Παιδικού Χωριού S.O.S. Πλαγιαρίου».

Θα ήταν ευχής έργον να γεμίσει το γήπεδο από μικρούς και μεγάλους φίλους του μπάσκετ. Θα γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, το οποίο θα χαρούμε τόσο εμείς όσο και ο κόσμος που θα έρθει να το παρακολουθήσει και το πιο σημαντικό είναι να συνεισφέρουμε όλοι σ’ αυτή την προσπάθεια», πρόσθεσε.

Κλείνοντας ο γνωστός παλαίμαχος μπασκετμπολίστας απηύθυνε το δικό του κάλεσμα στον κόσμο της Θεσσαλονίκης ενόψει του μεγάλου φιλικού: «Πρέπει να είμαστε όλοι δίπλα στα παιδιά του Χωριού S.O.S. Πλαγιαρίου, γι’ αυτό και καλώ τον κόσμο να δώσει το παρών την Μ. Τετάρτη στο Παλαί ντε Σπορ. Στόχος μας είναι να μαζευτούν όσα περισσότερα απαραίτητα είδη για να καλυφθούν οι ανάγκες τους».