Λεμπτομέρειες απομένουν για το… «γάμο» Μαχητών-Παναθλητικού Πειραματικού!

1627

Είναι ένας «γάμος» που θα αλλάξει τα δεδομένα στον μπασκετικό χάρτη των λεγόμενων «μικρών» κατηγοριών. Είναι μια συνένωση δύο «υγιών» ομάδων της Θεσσαλονίκης, των Μαχητών Πεύκων και του Παναθλητικού/Πειραματικού, που όπως αναφέρει τοbasketplus.gr είναι προς ολοκλήρωση! Όπως αναφέρει το έγκριτο site πρόκειται για μια συνένωση δυνάμεων δυο μπασκετικών τμημάτων που τα τελευταία χρόνια κοσμούν τις κατηγορίες με οργανωμένη παρουσία, παράγοντες που ξέρουν μπάσκετ, τμήματα υποδομής, γυναικείο ισχυρό, και πλέον και με δύο γήπεδα (Πεύκων/Γεντί Κουλέ) που θα μπορούν να στεγάσουν τα παιδιά των Ακαδημιών.

Το πρότζεκτ είναι σχεδόν «τελειωμένο», η ομάδα θα παίξει στη Β’ Εθνική, θα έχει προπονητή τον Δημήτρη Γεροφώτη, νυν κόουτς του Παναθλητικού, θα έχει χρώματα των Μαχητών ως επι τω πλείστον, έδρα τα Πεύκα, ενώ θα κρατήσει παίκτες και απ’ τις δύο ομάδες. Συζητήσεις θα γίνουν με τους Στόλη, Βελισσαρίου για την παραμονή τους, ο Νίκος Χασόπουλος θα παραμείνει στα τμήματα υποδομής, η γυναικεία ομάδα συνεχίζει ως έχει, ενώ η ομάδα διοίκησης ισχυροποιείται αφάνταστα με τους ακούραστους μπασκετικούς, από τον Παναθλητικό, Δ.Ιατρού και Μ.Κεχαγιά, μαζί με το team των Μαχητών.

Πρόκειται για μια κίνηση που δίνει προοπτική ανάπτυξης τεράστια για το μπάσκετ της περιοχής, καθώς ενώνει όλα τα υγιή «συστατικά» μιας σωστής ομάδας μπάσκετ. Νέα παιδιά στο «τιμόνι», υγεία στη διαχείριση, όρεξη για μπάσκετ, τμήματα υποδομής ήδη δουλεμένα και με πολλά παιδιά, καλό γυναικείο τμήμα, γηπεδικές εγκαταστάσεις και εκπροσώπηση της περιοχής Νεάπολης-Συκεών-Πεύκων, μιας μεγάλης περιοχής της Θεσσαλονίκης στις Εθνικές κατηγορίες!

Πηγή: basketplus.gr