Λειβάδης: «Ήξερα ότι θα επιστρέψω»

477

Οι δρόμοι τους δεν έμειναν για πολύ καιρό χωριστά. Ίκαρος και Γιώργος Λειβάδης μετά από λίγους μήνες αποφάσισαν να συνεργαστούν ξανά με τον σύλλογο της Καλλιθέας να ανακοινώνει την συμφωνία. Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για τα νέα δεδομένα που υπάρχουν, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη συνεργασία του με τον Αθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την επιστροφή του στον Ίκαρο: “Αν και έφυγα από τον Ίκαρο πάντα ήξερα ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψω. Τότε είχαμε χωρίσει με πολύ φιλικό τρόπο και νομίζω ότι και οι δύο πλευρές γνωρίζαμε ότι αυτή η συνεργασία δεν είχε τελειώσει. Αγαπώ αυτή την ομάδα και τους ανθρώπους που την στελεχώνουν. Νομίζω ότι τα ίδια συναισθήματα υπάρχουν από τους παράγοντες και τις παίκτριες για εμένα. Μετά την πολύτιμη εμπειρία του Αθηναϊκού επέστρεψα σε ένα σύλλογο που νιώθω πολύ οικεία”.

Για τους μήνες που βρέθηκε στον Αθηναϊκό: “Για εμένα η συνεργασία μου με ένα τέτοιο ιστορικό σωματείο που έχει καταφέρει τόσα πολλά στο γυναικείο μπάσκετ ήταν ένα μεγάλο βήμα και μου άρεσε πολύ. Έμαθα πολλά τον καιρό που βρέθηκα εκεί. Ήταν Πανεπιστήμιο για εμένα ο Αθηναϊκός. Από εκεί και πέρα πήγα σε μία πολύ δύσκολη εποχή για την ομάδα που είχε πολλές δυσκολίες. Όσο κι αν έγιναν προσπάθειες να μην επηρεάσουν το αγωνιστικό τμήμα οι δυσκολίες κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό”.

Για τους στόχους που θέτει ενόψει της νέας σεζόν: “Τα δεδομένα έχουν αλλάξει σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Το μπάτζετ θα είναι πολύ μικρότερο και το ρόστερ θα έχει 5-6 γυναίκες και η υπόλοιπη ομάδα θα αποτελείται από νεάνιδες. Γενικά θα προσπαθήσουμε να αναβαθμίσουμε τις υποδομές και να τις οργανώσουμε όσο καλύτερα γίνεται.

Στόχους βαθμολογικούς δεν μπορούμε να έχουμε, καθώς ακόμα δεν γνωρίζουμε τα ρόστερ των υπόλοιπων ομάδων. Όταν τα μάθουμε τότε θα μπορέσουμε να συγκεκριμενοποιήσουμε τα “θέλω” μας. Το σίγουρο είναι ότι επιθυμία μας είναι να παίξουν στην Α1 κάποιες από τις νεάνιδες μας”.