Λίβανος: Πάντα μέσα στη καρδιά μου

545

Λίγες ώρες μετά την αποχώρηση του από τη τεχνική ηγεσία της Αναγέννησης/Φλόγας, ο Γιάννης Λίβανος απέστειλε στο «Northbasket» τη παρακάτω επιστολή. Αναλυτικά τα όσα αναφέρει: «Θέλω να ευχαριστήσω το ΔΣ της Αναγέννησης/Φλόγας και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ομάδας κ. Τέλη Ψάλτου για τη συνεργασία μας αυτόν τον ενάμιση χρόνο που βρίσκομαι στην ομάδα.

Σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για την ομάδα και για το ελληνικό μπάσκετ γενικότερα, ανέλαβα φέτος ως πρώτος προπονητής και δημιουργήσαμε μια ομάδα χαμηλού κόστους με στόχο τη σωτηρία . Αυτή τη στιγμή θεωρώ ότι βρίσκεται σε ένα αρκετά καλό σημείο και σίγουρα όσο περνάει ο καιρός θα υπάρχει συνεχής βελτίωση αφού μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για μια εντελώς καινούργια ομάδα που αποτελείται ως επί το πλείστον από παιδιά χωρίς μεγάλη εμπειρία στην κατηγορία .

Να ευχηθώ επίσης καλή επιτυχία στον Παναγιώτη Κοντογιάννη και να τον ευχαριστήσω για όλη τη βοήθεια που μου παρείχε όλο το διάστημα της συνύπαρξης μας στην ομάδα . Τέλος θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ το συνεργάτη μου Τάσο Στουγιαννούδη και βέβαια όλα τα παιδιά που συνεργαστήκαμε το μικρό αυτό χρονικό διάστημα. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όσους αισθάνονται ότι τους αδίκησα και να τους ευχηθώ να έχουν υγεία και να πετύχουν όλους τους στόχους τους. Θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου και τους εύχομαι τα καλυτέρα γιατί τα αξίζουν. Εις το επανιδείν Αναγέννηση Φλόγας!».