Λίβανος: “Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται σε ακατάλληλο γήπεδο”

691

Το μεσημέρι της Κυριακής οι καλαθοσφαιριστές της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου στο ξενοδοχείο Cavo Maris στον Πρωταρά, το πέρασαν με μασάζ και χαλάρωση.

Tο μεσημέρι διοίκηση και παιχτες γευμάτισαν μαζί και αμέσως μετά ακολούθησαν συμβουλές διατροφολόγου, ούτως ώστε να ξεκινήσει με τις καλύτερες προοπτικές και αποδόσεις η φετινή σεζόν

Ο διατροφολόγος της ομάδας, κ. Πάνος Ν. Πλατρίτης, έδωσε στους αθλητές μερικές συμβουλές όσο αφορά τη διατροφή τους. Τους παρουσίασε ένα ιδανικό πλήρες ημερήσιο πρόγραμμα διατροφής.

Βασικός προβληματισμός των αθλητών υπήρξε το ωράριο διατροφής τους αφού οι προπονήσεις στην κλειστή αίθουσα της Τεχνικής Σχολής Αυγόρου, πραγματοποιούνται αργά το βράδυ, γεγονός το οποίο αποτρέπει στους αθλητές να ακολουθούν τις συμβουλές του διατροφολόγου.

“Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται αργά το απόγευμα μέχρι και το βράδυ και σε ακατάλληλο γήπεδο, γεγονός το οποίο επηρεάζει αρνητικά την απόδοση των αθλητών” δήλωσε ο προπονητής της Ε.Ν. Παραλιμνίου στην ιστοσελίδα μας.

Ο κ.Γιάννης Λίβανος, εξέφρασε, επίσης, την ανάγκη δημιουργίας κατάλληλου χώρου για την διεξαγωγή των προπονήσεων. Όπως επισήμανε ο ίδιος, η ομάδα έχει ψηλούς στόχους και φιλοδοξίες. Για την επίτευξη αυτών των στόχων επιβάλλεται η επίλυση του προβλήματος. Εισηγήθηκε την άμεση εγκατάσταση παρκέ στο χώρο της Κλειστής Αίθουσας του Γυμνασίου Παραλιμνίου μέχρι να δημιουργηθεί η Κλειστή Αίθουσα στην οποία θα στεγάζονται μόνιμα οι προπονήσεις. Ένα τέτοιο έργο, σύμφωνα με τον κ.Λίβανο, θα διευκόλυνε σε μεγάλο βαθμό την ομάδα.

Ακόμα, ερωτηθείς ο κ.Λίβανος για το αγωνιστικό μέρος, ανέφερε στην ιστοσελίδα μας ότι ως κύριο στόχο έχει την ενσωμάτωση στον κύριο κορμό της ομάδας, νεαρών αθλητών από το Παραλίμνι ή και τα περίχωρα, οι οποίοι σε συνδυασμό με τους ξένους καλαθοσφαιριστές, θα προσφέρουν ένα “ελκυστικό παιχνίδι”.