Λίβανος: Οι νίκες θα έρθουν

478

Στην Αναγέννηση/Φλόγα, παίκτες και τεχνική ηγεσία θέλουν να βάλουν ένα τέλος στο σερί των τριών συνεχόμενων ηττών.

Στην ομάδα της Πολίχνης θεωρούν επιβεβλημένη τη νίκη στη κυριακάτικη αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου, για να επιστρέψουν στις επιτυχίες και να αναρριχηθούν στις πιο υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Η προετοιμασία γι’ αυτό το ματς ξεκίνησε από τη Τρίτη, με τον Γιάννη Λίβανο να βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του.

Για το παιχνίδι με τους Βολιώτες μίλησε στο «Northbasket» ο έμπειρος τεχνικός: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Οι αντίπαλοι μας διαθέτουν μία καλή ομάδα και βρίσκονται αρκετά ψηλά στη βαθμολογία. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση αφού προέρχονται από νίκη, ενώ εμείς προερχόμαστε από τρία συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Αυτό μας έχει επηρεάσει βαθμολογικά αλλά προπάντων στο τομέα της ψυχολογίας. Αυτό μπορεί να αλλάξει μόνο μέσα από τις νίκες που είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν γιατί είμαστε μία καλά δουλεμένη ομάδα. Θα τα δώσουμε όλα για να κατακτήσουμε το ροζ φύλλο τη Κυριακή».

Για την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από το Ηράκλειο ο κόουτς Λίβανος δήλωσε: «Για 32’ ήμασταν πολύ καλοί και μέσα στη διεκδίκηση της νίκης. Όμως δύο τεχνικές ποινές που δόθηκαν σε βάρος μας σε εκείνο το σημείο, μας αποσυντόνισαν. Εκτός από αυτό ήμασταν πολύ άστοχοι, με αποτέλεσμα να μείνουμε πίσω στο σκορ και να γνωρίσουμε την ήττα».

Στο τέλος ο τεχνικός της Αναγέννησης αναφέρθηκε στην έως τώρα πορεία της ομάδας του: «Η έως τώρα πορεία μας δεν είναι ούτε κακή ούτε όμως ικανοποιητική. Έχουμε χάσει τρία παιχνίδια στο πόντο. Κάτι που σημαίνει ότι δείχνουμε μεγάλη μαχητικότητα μέχρι το τελευταίο λεπτό. Επίσης το γεγονός ότι το καλοκαίρι δημιουργήσαμε μία καινούργια ομάδα παίζει το ρόλο του αφού χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο για να γίνουμε ένα ισχυρό σύνολο».

 

Γιώργος Κυπραίος