Λίβανος: Ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μου

492

Στη ΜΕΝΤ η σεζόν ολοκληρώθηκε κάπως απότομα μετά την απόφαση που πάρθηκε να μην κατέβει η ομάδα στη Ρόδο για να αντιμετωπίσει τον Διαγόρα. Αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν μειώνει τη προσπάθεια που κατέβαλε το αγωνιστικό τμήμα, που παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της χρονιάς, κατάφερε να εξασφαλίσει τη παραμονή αρκετές αγωνιστικές πριν.

Ο προπονητής του συλλόγου της Τούμπας Γιάννης Λίβανος, μέσω του «Northbasket» θέλησε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεται το τελευταίο τετράμηνο. Αναλυτικά: «Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μου και να τους ευχαριστήσω για τη προσπάθεια που κατέβαλαν όλη τη χρονιά. Είναι ήρωες με όλα αυτά που κατάφεραν. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον άμεσο συνεργάτη μου Γιώργο Κυρούδη με τον οποίο είχαμε μία εξαιρετική συνεργασία και με βοήθησε όσο περισσότερο μπορούσε. Όπως και τον γυμναστή της ομάδας Κώστα Μαυράκη που από τη μεριά του συνέβαλε τα μέγιστα στο ότι καταφέραμε».

Στη συνέχεια ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε και στο αν έχει γίνει κάποια συζήτηση με τη διοίκηση για να ανανεωθεί η συνεργασία τους και στο νέο πρωτάθλημα: «Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει κάτι αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι και από τις δύο πλευρές υπάρχει θέληση για να συνεχιστεί η συνεργασία μας. Αυτό πιστεύω ότι θα έχει ξεκαθαρίσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα».

Στα υπόλοιπα νέα, από τη προσεχή εβδομάδα όταν και θα ξεκινήσει η περίοδος των μεταβατικών προπονήσεων, αναμένεται να αρχίσουν και τα δοκιμαστικά παικτών. Επίσης μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένονται ανακοινώσεις για το καμπ που θα πραγματοποιήσει η ΜΕΝΤ στο διάστημα 25 με 30 Ιουνίου.

 

Γιώργος Κυπραίος