Κ. Κωτούλης: «Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη, στόχος η παραμονή»

437

Ο Κώστας Κωτούλης αποτελεί και επίσημα από χθες (22/11) τον νέο προπονητή της Ν. Ραιδεστού αντικαθιστώντας το Σίμο Ρόκα.

Το Northbasket επικοινώνησε με τον έμπειρο κόουτς και αναφερόμενος στη νέα του συνεργασία με την ομάδα της Ραιδεστού τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου. Το έργο μας είναι αρκετά δύσκολο καθώς έχει ήδη περάσει σχεδόν το 1/3 του πρωταθλήματος και βρισκόμαστε στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο με στόχο να παραμείνουμε στην κατηγορία».

Ερωτηθείς για το προσεχές παιχνίδι κόντρα στην Ελπίδα Αμπελοκήπων αλλά και για το αν πιστεύει ότι η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας θα επιδράσει θετικά στους παίκτες ο Κ. Κωτούλης απάντησε: «Κάθε αλλαγή προπονητή έχει θετική επίδραση στους παίκτες. Από εκεί και πέρα εμείς θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να φτάσουμε στη νίκη. Άλλωστε αντιμετωπίζουμε μία ομάδα ισόβαθμη με εμάς και έτσι είναι πολύ κρίσιμο παιχνίδι».

Να σημειωθεί ότι ο νέος τεχνικός της Ραιδεστού θα έχει σήμερα (23/11) την πρώτη του γνωριμία με τους νέους του παίκτες στην απογευματινή προπόνηση που έχει προγραμματιστεί.