Κύπελλο Ανδρών: Τα βλέμματα στη Μίκρα-Τελευταίο ματς για Δεληπαλτίδη

447

Το παιχνίδι που ξεχωρίζει από τους σημερινούς αγώνες του κυπέλλου Ανδρών της ΕΚΑΣΘ για τη φάση των «16» είναι αυτό ανάμεσα στον Μέγα Αλέξανδρο και την Ευκαρπία που διεξάγεται στο κλειστό της Μίκρας Α’ (20:30) καθώς πρόκειται για δύο ομάδες που πρωταγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΚΑΣΘ.

Από πλευράς γηπεδούχων θα απουσιάσει ο τραυματίας Θάνος Καλούδης που ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στον καρπό, ενώ αντίθετα επιστρέφει μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα απουσίας ο Γιάννης Κακαλιάντης.

Αναφερόμενος στο σημερινό παιχνίδι ο τεχνικός του Μέγα, Στέφανος Κοσμάς δήλωσε στο northbasket.gr: «Το αντιμετωπίζουμε σαν ένα παιχνίδι προετοιμασίας ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος που ακολουθεί. Άλλωστε κατά τη διάρκεια της διακοπής λόγω εορτών είχαμε αρκετές απουσίες και πλέον μετά τις επιστροφές των περισσοτέρων παικτών μας δίνεται η δυνατότητα να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας».

Ακόμα, ο έμπειρος κόουτς του Μέγα αναμένεται θα δώσει χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς Βασίλη Χρίστογλου και Φίλιππο Προβανά.

Τελευταίο ματς του Δεληπατλίδη με τη φανέλα της Ευκαρπίας-Αποκτήθηκε ο Τσάφαρης

Για την ομάδα της Ευκαρπίας ο σημερινός αγώνας θα είναι ο τελευταίος για τον Γιώργο Δεληπαλτίδη, ο οποίος φεύγει για μόνιμη εγκατάσταση και εργασία στη Γερμανία.

Το κενό του στη ρακέτα της ομάδας θα καλύψει ο Κώστας Τσάφαρης που αγωνίζεται στις θέσεις «4-5» και αποτελεί γνώριμο του κόουτς Πετρόπουλου από την κοινή τους θητεία σε προηγούμενες ομάδες. Το νέο απόκτημα του συλλόγου απουσίαζε από τα παρκέ το τελευταίο χρόνο καθώς βρισκόταν στη Σκωτία για σπουδές. Την ίδια στιγμή αμφίβολος για το ματς με τον Μέγα είναι ο Δημήτρης Στυλιανίδης, ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο.

Ερωτηθείς για το πώς αντιμετωπίζει η Ευκαρπία τη σημερινή αναμέτρηση κυπέλλου ο προπονητής του συλλόγου, Δημήτρης Πετρόπουλος τόνισε στο northbasket.gr: «Το κύπελλο δεν είναι αυτοσκοπός για εμάς. Το ματς με τον Μέγα είναι ένα καλό φιλικό ενόψει του πρωταθλήματος. Από εκεί και πέρα θα παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε και εφόσον έρθει η πρόκριση τόσο το καλύτερο».