Κωστόπουλος: “Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό”

406

Τις απόψεις του για τις δυνατότητες τις φετινής ομάδας μπάσκετ του Ηρακλή, κατέθεσε στο Web Radio της BlueArena και την εκπομοή Blue On Air, κατέθεσε ο προπονητής των “κυανολεύκων” Θωμάς Κωστόπουλος.

Κάθε νίκη που μακριά από το Ιβανώφειο, μας ανεβάζει και το ηθικό και την αυτοπεποίθηση. Και από την στιγμή που κερδίσαμε τη ΜΕΝΤ είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι” τόνισε αρχικά και σχετικά με τον Κυριακάτικο αγώνα που ακολουθεί κόντρα στο Μαρούσι πρόσθεσε:

“Σίγουρα, είναι και αυτό ένα δύσκολο παιχνίδι και εμείς προσπαθούμε να κάνουμε την καλύτερη προετοιμασία, ώστε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό”.

Σχετικά με το αν υπάρχουν φαβορί με βάση τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής είπε: “Κάποιες ομάδες από το ξεκίνημα, έχουν δείξει ότι θα πρωταγωνιστήσουν, όπως το Μαρούσι και η Βέροια, αλλά υπάρχουν και άλλες καλές ομάδες όπως το Ανατόλια. Θεωρώ ότι στη συνέχεια θα φανεί ποια από αυτές θα καταφέρει να κάνει το κάτι παραπάνω”.

Για τα κενά που παρουσίασε η ομάδα του στο παιχνίδι με τη ΜΕΝΤ τόνισε: “Δεν είμασταν έτοιμοι. Δεν παίξαμε καλά στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Δεν τα έκαναν όλα όπως τα είχαμε σχεδιάσει και αυτό είναι κάτι που το δουλεύουμε κάθε μέρα. Η ομάδα είναι πολύ καινούργια και οπωσδήποτε χρειάζεται χρόνος για να αγωνιστεί όπως θέλουμε”.

Αναφορικά με το αν υπάρχει άγχος και πίεση στην ομάδα, ο Θωμάς Κωστόπουλος είπε: “Στον αγώνα με τη ΜΕΝΤ, ο κόσμος μας έκανε να νιώσουμε ότι παίζαμε στην έδρα μας. Μας μετέδωσε μια πολύ θετική ενέργεια. Τώρα στο γήπεδο μας θα είναι διαφορετικά και βέβαια του θέλουμε και πάλι κοντά. Οπωσδήποτε ο πολύς κόσμος δημιουργεί άγχος αλλά θα προσπαθήσουμε να το μετατρέψουμε δημιουργικά υπέρ μας”.

Για τα προβλήματα τραυματισών υπογράμμισε: “Έχουμε κάποια προβλήματα, όπως ο Δαμαλής, ενώ και άλλοι δυο – τρεις παίκτες έχουν κάποιους μικροτραυματισμούς, αλλά ελπίζώ την Κυριακή να είναι όλοι καλά”.

Τέλος, μιλώντας για τις προσωπικές του φιλοδοξίες είπε: “Είναι οπωσδήποτε πολύ σημαντικό να είμαι σε μια τέτοια ομάδα. Είναι κάτι πολύ δύσκολο αλλά θα κάνω όμως ότι μπορώ για να δικαιώσω τις προσδοκίες, αυτών που με εμπιστεύτηκαν”.