Κυριακού: Κομβικό παιχνίδι

576

Αποφασισμένοι να επιστρέψουν στις νίκες είναι στον Πιερικό/Αρχέλαο. Οι Κατερινιώτες το Σάββατο φιλοξενούνται από το Παγκράτι και θα τα δώσουν όλα για να επιστρέψουν με το ροζ φύλλο.

Ο προπονητής, Δημήτρης Κυριακού έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου γι’ αυτό το ματς: «Είναι ένα παιχνίδι με μία από τις ιστορικότερες ομάδες της κατηγορίας και σε μία πάρα πολύ θερμή έδρα. Και η δύο ομάδες θέλουν πάση θυσία την νίκη και πιστεύω ότι θα γίνει ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Αυτή είναι μία από τις στιγμές που τα λόγια δεν έχουν ουσία και που οι πράξεις δείχνουν την ποιότητα του χαρακτήρα και το σθένος μίας ομάδας».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του άμεσου συνεργάτη του Κυριακού, Θανάση Μολυβδά: «Ένα κομβικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες γιατί, κακά τα ψέματα, ο χαμένος φαίνεται να μένει πίσω στην προσπάθεια που θα κάνουν πολλές ομάδες φέτος για να σωθούν. Με τρείς  ήττες στην έδρα μας είμαστε υποχρεωμένοι να κυνηγήσουμε μια ακόμα εκτός έδρας νίκη, όπως κάναμε στο Πέραμα, σε μια σκληρή έδρα, απέναντι σε μια ομάδα με πολύ καλές μονάδες. Το Παγκράτι έχει επτά έμπειρους αθλητές με δυνατότητα να κερδίσουν ο καθένας μόνος του ένα παιχνίδι! Παρόλα αυτά εμείς θα πάμε προετοιμασμένοι και ενωμένοι για να πετύχουμε μια νίκη η οποία θα μας δώσει ώθηση για τη δύσκολη συνέχεια».

Μπεχλιβάνης: Να είμαστε συγκεντρωμένοι

Ο πολύπειρος πλέι μέικερ του Πιερικού, Κώστας Μπεχλιβάνης δήλωσε με τη σειρά του: «Είναι ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που καίγονται για τους βαθμούς. Το Παγκράτι είναι μια ομάδα με καλούς και έμπειρους παίκτες αλλά ακόμη δεν έχει την πορεία που θα ήθελε. Εμείς για να πάρουμε τη νίκη θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό και να μην επηρεαστούμε από την καυτή τους έδρα».