«Κυανόλευκοι» οι Πασσαλίδης και Δαμαλής

278

«’Eκλεισε» τις μεταγραφικές του κινήσεις ο Ηρακλής με τις υπογραφές του Γιώργου Πασαλίδη και του Γιάννη Δαμαλή. Οι δύο παίκτες υπέγραψαν τα δελτία τους και είναι από χθες και τυπικά μέλη της ομάδαςο και θα τον ενισχύσουν στη δύσκολη προσπάθεια του φέτος.

Οι «κυανόλευκοι» συνεχίζουν την προετοιμασία τους, έχοντας απουσίες. Ο Δημήτρης Σαμαράς έχει έναν τραυματισμό στην κλείδα και θα λείψει για δύο εβδομάδες, όμως όπως όλα δείχνουν δε θα χάσει την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τη ΜΕΝΤ, όπως και ο Λευτέρης Νεοφυτίδης που έχει πρόβλημα στα δάχτυλα του χεριού του και θα λείψει μια εβδομάδα απ’ τις προπονήσεις. Επέστρεψε σε αυτές ο Αποστολίδης, ενώ ο Ηρακλής δίνει την Κυριακή φιλικό αγώνα με την Αναγέννηση/Φλόγα, στις 6 το απόγευμα, εκτός έδρας.

Οι Κωστόπουλος-Βατός έχουν προγραμματίσει ένα ακόμη δυνατό φιλικό, εκτός έδρας, με τον Πιερικό την άλλη Κυριακή (7/10) που θα λειτουργήσει ως «πρόβα τζενεράλε» για το πρωτάθλημα, αφού η πρεμιέρα είναι εκτός έδρας. Σημειώνεται ότι το πρωτάθλημα αρχίζει στις 14 Οκτωβρίου.

Πηγή: basketplus.gr