Κοντονάσιος: Στόχος μας να πραγματοποιήσουμε μία αξιοπρεπή πορεία

638

Ο νέος προπονητής της ΜΕΝΤ, Γιώργος Κοντονάσιος ο οποίος έχει εργαστεί επίσης σε Μέγα Αλέξανδρο, Αετό Κιλκίς και Αργοναύτη Καλαμαριάς, λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας του με την ομάδα της Τούμπας, μίλησε στο «Northbasket» για τη νέα σελίδα που άνοιξε στη καριέρα του.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Νιώθω πολύ χαρούμενος που ανέλαβα τις τύχες μίας τόσο μεγάλης ομάδας. Η ΜΕΝΤ είναι ένας από τους πιο ιστορικούς συλλόγους της Βορείου Ελλάδας και είναι μεγάλη μου τιμή που βρίσκομαι εδώ. Σίγουρα το έργο μου είναι δύσκολο αλλά θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για το καλύτερο».

Για τους στόχους της νέας σεζόν ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε: «Οι βασικοί μας στόχοι για την επόμενη περίοδο είναι δύο. Ο πρώτος να αποκαταστήσουμε το όνομα της ομάδας όσον αφορά το κομμάτι των πληρωμών. Να γίνει δηλαδή η ΜΕΝΤ και πάλι αξιόπιστη και να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη των παικτών. Δεύτερον, να πραγματοποιήσουμε μία αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα και να καταφέρουμε να διατηρήσουμε το σύλλογο στη κατηγορία».

Στα υπόλοιπα θέματα και συγκεκριμένα όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό, στο δυναμικό της ομάδας θα παραμείνουν οι Νίκος Τέρπος και Σταμάτης Αναστασάκης. Επίσης τα κυανόλευκα θα φορέσει ξανά ύστερα από μία διακοπή ενός χρόνου, ο 20χρονος γκαρντ Πέτρος Παπαδόπουλος ο οποίος αγωνίζονταν στη Γ’ Εθνική με τη Δόξα Πεύκων.

Στον ιστορικό σύλλογο έχουν αποφασίσει να πραγματοποιήσουν το πολύ 4-5 μεταγραφές. Συγκεκριμένα θα κινηθούν για την απόκτηση ενός πλέι μέικερ, ενός φόργουορντ, ενός πάουερ φόργουορντ και ενός σέντερ. Αυτοί μαζί με πέντε-έξι νεαρούς που θα προωθηθούν από το εφηβικό τμήμα, θα αποτελούν το ρόστερ της ομάδας για τη νέα σεζόν.

 

Γιώργος Κυπραίος