Κοντογιάννης: Η ομάδα έχει περιθώρια βελτίωσης

426

Στην Αναγέννηση/Φλόγα, το τελευταίο διάστημα έχουν δυσκολέψει σημαντικά τα πράγματα. Ο σύλλογος της Πολίχνης εδώ και πέντε αγωνιστικές αγνοεί τη νίκη, με αποτέλεσμα να έχει βρεθεί μόλις ένα βαθμό επάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η αλλαγή στη τεχνική ηγεσία την προηγούμενη εβδομάδα, δεν είχε άμεσα αποτελέσματα, αφού η ομάδα δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα από τον Κόροιβο Αμαλιάδας.

Ο νέος τεχνικός της Αναγέννησης, Παναγιώτης Κοντογιάννης μίλησε στο «Northbasket» για το ντεμπούτο του που δεν συνδυάστηκε με ένα θετικό αποτέλεσμα. Αναλυτικά: «Ο νικητής αυτού του παιχνιδιού κρίθηκε στη φροντ λάιν. Εμείς δεν διαθέτουμε στο ρόστερ μας κάποιον «καθαρό» σέντερ, ενώ από την άλλη η αντίπαλη ομάδα είχε τον Γκέρο. Σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν μπορέσαμε να τον περιορίσουμε και έτσι μας έκανε πάρα πολύ μεγάλη ζημιά. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κατακτήσουμε το ροζ φύλλο, αλλά δεν μπορούμε να σταθούμε εκεί. Κοιτάμε μπροστά και στη δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί».

Όσον αφορά τον τελικό που ακολουθεί με τον Φιλαθλητικό, ο κόουτς Κοντογιάννης ανέφερε: «Είναι ένα κομβικής σημασίας παιχνίδι για εμάς. Μία νέα ήττα θα ήταν καταδικαστική. Αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Πρέπει σε όλη τη διάρκεια να είμαστε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι για να τα καταφέρουμε. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης και νομίζω ότι η ομάδα θα βρει τον τρόπο να παραμείνει στη κατηγορία».

Αύριο η Αναγέννηση θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση εντός έδρας τον Πιερικό/Αρχέλαο.

 

Γιώργος Κυπραίος