Κοντογιάννης: Η Αναγέννηση/Φλόγας δεν θα κινδυνέψει

518

Την αγωνιστική της ανάκαμψη με την επιστροφή στις νίκες επιζητεί η Αναγέννηση/Φλόγα. Ο σύλλογος της Πολίχνης προέρχεται από έξι συνεχόμενες ήττες με αποτέλεσμα να έχει βρεθεί στη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Κοντογιάννης, μίλησε στο «Northbasket» και αναφέρθηκε στους λόγους της έως τώρα κακής πορείας της ομάδας. Αναλυτικά τα όσα ανέφερε: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος από την αρχή της σεζόν είναι η απουσία ενός καθαρού σέντερ. Εκεί είμαστε πολύ αδύναμοι κάτι που γνωρίζουν οι αντίπαλοι και το εκμεταλλεύονται. Η απουσία ενός τέτοιου παίκτη μας έχει στοιχήσει αφού έχουμε μείνει αρκετά πίσω. Τώρα αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι με τους παίκτες που έχουμε στη διάθεση μας να προσπαθήσουμε να καλύψουμε αυτό το κενό. Παρά τη κακή βαθμολογική μας συγκομιδή, είμαστε ήρεμοι, έχουμε αποβάλει το άγχος και προσπαθούμε για το καλύτερο».

Πριν από λίγες ημέρες υπήρξε η ξαφνική αποχώρηση του Αντώνη Μούμογλου από την ομάδα. Ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε γι’ αυτό το θέμα: «Είναι ένα μεγάλο πλήγμα για το σύλλογο η αποχώρηση του. Είναι ένας καλός και χρήσιμος παίκτης που βοήθησε σημαντικά την Αναγέννηση. Ήταν μία αποκλειστικά δική του επιλογή να αποχωρήσει και πρέπει να το σεβαστούμε αυτό. Εμείς τώρα αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε όπως είμαστε, δηλαδή με τους Κασούρα, Νικολούδη, Κυργιώτη και Βορνίτη στις θέσεις των ψηλών».

Όσον αφορά το προσεχές ματς με τον Αίολο αλλά και τη συνέχεια ανέφερε: «Τώρα ακολουθεί η εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αίολο Τρικάλων. Ξέρουμε ότι έχουμε δύσκολο έργο αφού αντιμετωπίζουμε τη καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε για να διεκδικήσουμε τη νίκη μέχρι το τέλος. Δεν υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια να μπορούμε να διαλέγουμε παιχνίδια.

Μετά την αναμέτρηση με τον Αίολο Τρικάλων, ακολουθεί ένα σχετικά βατό πρόγραμμα όπου στόχος μας είναι στα δέκα επόμενα παιχνίδια να έχουμε τουλάχιστον πέντε νίκες. Μέσα στο επόμενο δίμηνο θα ξεκαθαρίσουν πολλά όσο αφορά τη παραμονή και πιστεύω ότι η Αναγέννηση δεν θα κινδυνέψει. Έχουμε καλό υλικό και θα τα καταφέρουμε. Είναι θέμα χρόνου να έρθουν οι νίκες».

Στην Αναγέννηση έχουν προγραμματίσει για αύριο στις 18:00 εντός έδρας φιλική αναμέτρηση με την Δόξα Ρετζικίου.

 

Γιώργος Κυπραίος