Κλείνει 3 χρόνια ζωής η PBA

663

Με αφορμή τα τρία χρόνια ζωής που κλείνει η PBA, οι άνθρποι της ομάδας στην επίσημη σελίδα του συλλόγου στο Facebook έκαναν μια μικρή αναδρομή στο συνέβει κυρίως τη φετινή σεζόν. Αναλυτικά όσα αναφέρουν:

“Πριν από τρία χρόνια (τέτοια εποχή περίπου) ο Γιάννης Ποδιώτης, ο Σωτήρης Νικολαίδης και ο Γιώργος Γιαννάκης καθίσαν σε μία τοπική καφετέρια του Πανοράματος σκεπτόμενοι να ιδρύσουν μια καινούργια ομάδα μπάσκετ.Τρία χρόνια αργότερα αυτή η ομάδα κατάφερε να ανέβει στη Β’ κατηγορία της ΕΚΑΣΘ. Δύο άνοδοι μέσα σε τρία χρόνια.

H χρονιά που μας πέρασε ήταν γεμάτη συναισθήματα.
Χαρές,λύπες,τραυματισμοί,αποχωρήσεις,καυγάδες,δάκρυα… Αυτή η ομάδα όμως έδειξε ότι όταν είσαι παρέα και πραγματική <<ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ>> όλα μπορούν να συμβούν.Τερματίζοντας στην τρίτη θέση κατάφερε να κερδίσει τον δεύτερο του άλλου ομίλου, με μειονέκτημα έδρας, και να πάρει το εισιτήριο της ανόδου.

Συγχαρητήρια ανήκουν σε πολλά άτομα.
Καταρχήν στον ”αρχιτέκτονα” αυτού του δημιουργήματος Γιώργο Γιαννάκη που ήταν ο πρώτος που πίστεψε σε αυτή την ομάδα.Στα 15 παλικάρια που δεν τα παράτησαν ποτέ, όταν ακόμα η ομάδα μας ήταν στην 7 θέση του ομίλου και το όνειρο της ανόδου φαινόταν να έχει απομακρυνθεί.Στον Τηλέμαχο Πέντζο και Νίκο Τακά που εκτός από παίκτες στήριξαν την ομάδα και οικονομικά στην δύσκολη εποχή που διανύουμε δίνοντας σε όλους τα απαραίτητα εφόδια για να τα καταφέρουν.Στον Σωτήρη Νικολαίδη και Γιάννη Ποδιώτη που είχαν την έμπνευση πριν τρία χρόνια να ιδρύσουν τον σύλλογο και να τον στελεχώσουν με τα κατάλληλα άτομα.Τέλος, σε όλους του φιλάθλους που μας πίστεψαν, ήρθαν στο γήπεδο,χειροκρότησαν,φώναξαν, έγιναν μία αγκαλιά με την ομάδα.

Λένε ότι μία ομάδα διαρκεί στο χρόνο από την αγάπη και την πίστη που δείχνουν ο κόσμος, οι παίκτες και η διοίκηση προς αυτήν. Αν ισχύει αυτό τότε Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ”.