Κιντ: «O Γιάννης θα παίξει σε όλες τις θέσεις για εμάς»

517

Ο προπονητής των Μπακς δείχνει σε άλλη μια τοποθέτηση που έκανε, την στήριξή του στο πρόσωπο του Γιάννη Αντετοκουνμπο, επισημαίνοντας στις δηλώσεις του μετά το φιλικό των Μπακς πως ο Γιάννης θα βοηθήσει αναλαμβάνοντας πολλούς και διαφορετικούς ρόλους την φετινή σεζόν.

 

«Είναι 20 ετών και θα παίξει σε όλες τις θέσεις για μας. Ποτέ δεν παραπονιέται. Απλώς βγαίνει στο παρκέ και παίζει. Είναι πολλές οι ευθύνες που αναλαμβάνω αυτή τη στιγμή, αλλά μου αρέσει. Ποιος καλύτερος τρόπος να μάθεις μια θέση από το να παίζεις σε αυτή; Είναι δύσκολο, αλλά μαθαίνω. Αν κάτι αλλάξει στην πεντάδα, μπορώ να πάω στο ‘3’ ή στο’4’. Είμαι ευπροσάρμοστος και είναι καλό αυτό».

 

Επιπλέον, ο Τζέισον Κιντ δεν φαίνεται να δυσανασχετεί που ο Γιάννης σουτάρει από μακριά. «Πιστεύω πως δείχνει ότι έχει αυτοπεποίθηση σουτάροντας τρίποντα. Κάνει πολλά καλά πράγματα για μας» και πώς άλλωστε όταν βλέπει την επιμονή του παίκτη του που δηλώνει: «Πιστεύω πως θα έρθουν τα εύστοχα σουτ. Στα μέσα και στο τέλος της σεζόν θα τα βάζω και τότε εσείς θα λέτε ότι ο Γιάννης βελτιώθηκε πολύ. Θα επιμείνω».