Κεραυνός και Ρετζίκι πρωταθλητές χειμώνα

450

Κεραυνός Ωραιοκάστρου και Δόξα Ρετζικίου έχουν κλέψει τις φετινές εντυπώσεις και συγκατοικούν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με το τέλος του 2010.

Η ομάδα του Ρετζικίου μπορεί να κέρδισε στο ντέρμπι της αγωνιστικής τον Ζέφυρο, αλλά το “διαζύγιο” με τον Ρούλη Καραγιαννίδη επισκίασε το νικηφόρο αποτέλεσμα. Από κει και πέρα πρέπει να σταθούμε στο Ζέφυρο που φέτος πραγματικά έχει γίνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια προκειμένου η ομάδα να είναι μέσα στην πρώτη τετράδα και κατά γενική ομολογία ο Ζέφυρος παίζει και όμορφο μπάσκετ.

Στον αγώνα του Κεραυνού με τη Βεργίνα η ομάδα του Ωραιοκάστρου επιβεβαίωσε την ανωτερότητα της και δίκαια πήρε το ροζ φύλλο αγώνα και κρατήθηκε στην κορυφή.

Στη Μίκρα ο Ήφαιστος κέρδισε τον ΒΑΟ 78-62 και έκανε ένα ακόμα βήμα πλησιάζοντας την πρώτη τετράδα. Από την άλλη ο ΒΑΟ είναι ή του ύψους ή του βάθους και δείχνει πως ακόμα θέλει πολύ δουλειά.

Το παιχνίδι της αγωνιστικής έγινε στη Σίνδο με τον Μέγα Αλέξανδρο Εχεδώρου να κερδίσει με δύο βολές 1” πριν τη λήξη του αγώνα. Μια νίκη που έδωσε σημαντικές βαθμολογίκες ανάσες στην ομάδα του Γιώργου Χρυσανθόπουλου.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια η Νέα Ραιδεστός επέστρεψε μετά από πολύ καιρό στις νίκες και οι άνθρωποι της ελπίζουν με ένα καλό ντεμαράζ νικών θα φτάσουν πάλι στην κορυφή, ενώ η Νεάπολη αναμένεται να δυσκολευτεί πολύ για να σώσει τη χρονιά.

Στα υπόλοιπα δύο παιχνίδια η Ευκαρπία συνέχισε να βρίσκεται μακριά από τον καλό της εαυτό, ενώ αντίθετα ο Αχιλλέας Τριανδρίας έδειξε ότι βρίσκεται σε εκπληκτική φόρμα. Τέλος η αξιόμαχη Ελπίδα Αμπελοκήπων δεν άντεξε την πίεση του Αργοναύτη που έκανε ακόμα μία νίκη και σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.