Κεραυνός εν αιθρία η παραίτηση του Βασίλη Μασλαρινού από τον Ηρακλή

269

Μετά το τέλος του χθεσινού (20/12) αγώνα νεανίδων του Ηρακλή με τον ΕΟ Σταυρούπολης, ο τεχνικός των ομάδων γυναικών, νεανίδων και κορασίδων του Ηρακλή, Βασίλης Μασλαρινός, υπέβαλε την παραίτησή του. Αναλυτικά η επιστολή του στο επίσημο μπλογκ της ομάδας αναφέρει τα εξής:

«Εδώ και σχεδόν δύο χρόνια ήταν ιδιαίτερη χαρά και τιμή μου να συνεργαστώ με την ομάδα του Ηρακλή. Μέσα σ’ αυτό το διάστημα έζησα πολλές και ιδιαίτερες στιγμές από τις οποίες οι περισσότερες έχουν αφήσει όμορφες και χαρούμενες αναμνήσεις, εντός αλλά και εκτός γηπέδων! Υπήρξαν άνθρωποι της ομάδας που μου φέρθηκαν σαν να είμαι δικό τους παιδί και δημιούργησαν τις καλύτερες συνθήκες που μπορεί να εργαστεί ένας προπονητής.

Δυστυχώς όμως όλα τα ωραία κάποια στιγμή φτάνουν και στο τέλος τους. Η απόφαση μου να αποχωρήσω δεν αφορά ούτε αγωνιστικούς, αλλά ούτε και οικονομικούς λόγους. Η ομάδα το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας της, κάτι το οποίο δεν με βρίσκει σύμφωνο. Εξάλλου θα ήθελα να ευχαριστήσω την υπεύθυνη του τμήματος Λίνα Τραμουντάνη για την άψογη συνεργασία που είχαμε μέχρι και την τελευταία μου μέρα στην ομάδα.

Όλα τα τμήματα (γυναικείο, νεανίδες και κορασίδες) βρίσκονται αυτή τη στιγμή εντός των στόχων που είχαν τεθεί από την αρχή και είμαι σίγουρος ότι τα κορίτσια, στο τέλος της χρονιάς, θα καταφέρουν να τους υλοποιήσουν. Ευχαριστώ όλες τις αθλήτριες που δουλέψαμε μαζί όλο αυτό το διάστημα, ζητάω συγνώμη αν, άθελα μου, αδίκησα κάποια και εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια και καλή τύχη στην αθλητική και προσωπική τους ζωή».