“Κερασάκι στην Τούρτα ” ο Μαυριδης για Όλυμπο Κορδελιου

298

Παίκτης του Ολύμπου Κορδελιού για την σεζόν 2020-2021 θα είναι ο δυναμικος Σέντερ Αλέξης Μαυρίδης .
Ο Μαυρίδης είναι 41 χρονών με ύψος 2.01 και τα πρώτα μπασκετικά του βήματα τα έκανε στον ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ οπου στα 26 του πήρε την απόφαση να μετακομίσει στην Θεσσαλονίκη για να αγωνιστεί με το κολέγιο του Μαντουλίδη στην συνέχεια φόρεσε τις φανέλες του Μακεδονικού , ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ , Αια Εύοσμου , Ευρώπη Πευκοχωρίου ενώ εδώ και δυο χρονια αγωνίζοταν με την φανέλα των Μαχητών Πειραματικού Πεύκων στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής .
Καλωσορίζουμε τον Αλέξη στην οικογένεια του Ολύμπου και του ευχόμαστε να έχει μια υγιή και πετυχημένη χρονιά με την ομάδα μας .

Στις πρώτες του δηλώσεις ο έμπειρος δυναμικός σεντερ μας είπε για το πως βλέπει την συνεργασία του με την ομάδα καθώς και τι ήταν αυτό που τον έκανε να απαντήσει θετικά στην πρόταση του Ολύμπου και να παίξει για πρώτη φορά στην Α ΕΚΑΣΘ μιας και όλοι γνωρίζουμε ότι είναι ένας καταξιωμένος αθλητής όπου κάθε ομάδα της Β εθνικής θα τον ήθελε στο ρόστερ της :

« Είναι ένα πρωτόγνωρο γεγονός για μένα να αγωνιστώ στο πρωτάθλημα της Α ΕΚΑΣΘ και ταυτόχρονα ένα μεγάλο κίνητρο να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα εδραιωθεί στις εθνικές κατηγορίες .
Οι στόχοι της ομάδας και το πλάνο της είναι εφάμιλλοι με τους δικούς μου στόχους. Πλέον η ομάδα αποτελείται από πολλούς και καταξιωμένους παίκτες με αρκετούς από τους οποίους έχω υπάρξει συμπαίκτης στο παρελθόν . Όλος αυτός ο συνδυασμός ήταν το δέλεαρ για να απαντήσω θετικά στην πρόταση της ομάδας μας »

#olymposbc
#mayridis_alexis