Κεραμιδάς: «Δεν μένουμε στα λόγια»

420

Ο υπεύθυνος ακαδημιών και ένας από τους δυο συνεργάτες του πρώτου προπονητή Βασίλη Μασλαρινού στις κορασίδες αλλά και στην πρώτη ομάδα των γυναικών, Άγγελος Κεραμιδάς μίλησε στην ”Bluearena” για την φετινή χρονιά αλλά και για τους στόχους που έχουν τεθεί από την αρχή της χρονιάς για το γυναικείο μπάσκετ του Ηρακλή.

Ποιοι είναι στόχοι για την ακαδημία μπάσκετ γυναικών;

«Οι ακαδημίες πέρσι λειτούργησαν με διαφορετικό τρόπο. Πέρσι είχαμε ελάχιστα κορίτσια στις ακαδημίες και φέτος έχουμε 18. Αυτό από μόνο του είναι ευχάριστο είναι για εμάς. Φέτος θα κατεβάσουμε και μια ακόμα ομάδα στο πρωτάθλημα της Ε.Κ.Α.Σ.Θ. Η κατηγορία που θα συμμετάσχουν τα νέα κοριτσάκια του Ηρακλή είναι η κατηγορία μίνι της Ε.Κ.Α.Σ.Θ. Και το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο. Στόχος όλων όσοι ασχολούμαστε με το γυναικείο μπάσκετ του Ηρακλή είναι να μην μένουμε στα λόγια αλλά στις πράξεις.

Ας μην ξεχνάμε ότι τα τελευταία χρόνια, η ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή στην πλειοψηφία της έχει παιδιά από τις ακαδημίες του συλλόγου. Ο Ηρακλής κατάφερε την τελευταία τριετία να έχει και καλαθοσφαιρίστριες στις εθνικές ομάδες και αυτό λεει πολλά.

Προσωπικά νιώθω πολύ καλά στον Ηρακλή. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα σε όλο το γυναικείο τμήμα και από πλευράς μου θα δίνω καθημερινά τον καλύτερο μου εαυτό ώστε στο μέλλον να συνεχίζει ο Ηρακλής να βγάζει νέα ταλέντα που θα απαρτίζουν και την πρώτη ομάδα των γυναικών. Όπως άλλωστε γίνεται και στην πρώτη ομάδα που η πλειοψηφία των παικτριών προέρχεται από τις ακαδημίες”.

Επειδή είστε και βοηθός στο γυναικείο τμήμα μπάσκετ αλλά και στις κορασίδες. Μπορούν τα δυο τμήματα αυτά να κάνουν την υπέρβαση;

” Είναι τιμή που μου έχει δοθεί η ευκαιρία να συμμετάσχω σε αυτήν την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στο τμήμα μπάσκετ γυναικών, καθώς υπάρχει άριστο κλίμα στην ομάδα. Τα τρία τμήματα του γυναικείου μπάσκετ ( γυναικείο- νεανίδες-κορασίδες) δουλεύουν ακατάπαυστα ώστε να βγαίνει αυτό το αποτέλεσμα στο παρκέ.

Όσον αφορά το θέμα της υπέρβασης δεν μπορώ να χαρακτηρίσω κάτι ως τέτοια. Αν είναι να έρθει κάτι καλό ας έρθει”.