Καυστική ανακοίνωση των «Green Boys»

285

Ο Σύνδεσμος Φίλων «Green Boys» του Θερμαϊκού Θέρμης με ανακοίνωσή του, τονίζει: «Οι «Green Boys» συγχαίρουν την ομάδα του ποδοσφαίρου για το νταμπλ στην Α’ ΕΠΣΜ και εύχονται καλή επιτυχία και κατάληψη της πρώτης θέσης που οδηγεί στη Football 2. Επίσης, συγχαίρει το γυναικείο τμήμα μπάσκετ που παρά τις αντιξοότητες που συνάντησε από τον κύριο Πράσινο βρέθηκε εντός τετράδος, έκανε ηρωικές εμφανίσεις και διεκδικεί την τρίτη θέση στην Α’ ΕΚΑΣΘ Γυναικών.

Επίσης, συγχαίρει το αντρικό τμήμα μπάσκετ καθώς βρίσκεται ένα βήμα πριν την άνοδο στη Β’ ΕΚΑΣΘ καθώς χρειάζεται μία νίκη ακόμα επί του Ν. Βότση. Από την άλλη καυτηριάζει τη μηδενική σχεδόν παρουσία των κατοίκων της Θέρμης στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Ν. Βότση και ευελπιστεί ότι θα είναι παρόντες την Παρασκευή 09/05 στις 20:30 στο Μίκρας Α’. Επίσης, ευχαριστεί το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Ατρόμητου Τριαδίου για το τύμπανο και τις τρεις κόρνες που έδωσαν για να χρησιμοποιηθούν από τους οπαδούς μας στο ματς με τον Ν. Βότση.

Τέλος καυτηριάζει αυτούς που λίγα ψιφαλάκια (18 Μαΐου Δημοτικές Εκλογές) έδωσαν για εκδηλώσεις το ΔΑΚ Θέρμης το διήμερο 10-11/05 και το τετραήμερο 21-24/05 με αποτέλεσμα να έχουν πρόβλημα να προπονηθούν 300 παιδιά των συλλόγων Θερμαϊκού Θέρμης και Ατρόμητου Τριαδίου και να υπάρχει πρόβλημα στην καλύτερη προετοιμασία του γυναικείου τμήματος βόλεϊ του Ατρομήτου ενόψει των πλέι οφ ανόδου, του ανδρικού τμήματος μπάσκετ ενόψει πλέι άουτ και του ανδρικού και γυναικείου τμήματος μπάσκετ του Θερμαϊκού για την ολοκλήρωση της αγωνιστικής σεζόν.

Επίσης, καλούμε όλους του υποψηφίους που χαϊδεύουν τα αυτιά του κ. Πράσινου να του τα τραβήξουν και έως την Τετάρτη 7/05 να παραδώσει ο κ. Πράσινος ό,τι κατέχει παράνομα στο σπίτι του (βιβλίο ταμείου). Τελειώνοντας υπενθυμίζουμε ότι και οι «Green Boys» είναι ψηφοφόροι του δήμου Θέρμης και ότι έχουν γνωστούς που μπορούνε να τους σπρώξουν προς όποιον υποψήφιο θελήσουν και στηρίζουμε για την επόμενη διετία ως πρόεδρο του Θερμαϊκού Θέρμης τον κ. Χαράλαμπο Αμπατζίδη».