Κατεβαίνει στην Α1 ο Ολυμπιακός Βόλου με τη βοήθεια των οπαδών του

362

Ο σύνδεσμος φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου, Austrian Boys, έδωσε το παρόν στην συνέλευση του Ερασιτέχνη αναφορικά με το γυναικείο και ζήτησε να συμμετάσχει κανονικά η ομάδα στην Α1 κατηγορία ενώ δεσμεύτηκε ότι θα βοηθήσει στην εξεύρεση οικονομικών πόρων που θα στηρίξουν τον σύλλογο.

Μάλιστα, βγήκε και μια ανακοίνωση του Ερασιτέχνη που γνωστοποιεί τη συμμετοχή της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα: «Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού βόλου συνεχίζει τις άοκνες προσπάθειες, σε ένα γνωστό σε όλους δυσμενές οικονομικό τοπίο και χωρίς την δέουσα ανταπόκριση από το συγγενές και τοπικό περιβάλλον, όχι μόνο να συμμετέχει η γυναικεία ομάδα κανονικά στο νέο πρωτάθλημα της Α1, αλλά να εξασφαλιστούν και οι προϋποθέσεις για την αξιοπρεπή εκπροσώπηση της πόλης του Βόλου, της Θεσσαλίας αλλά και ολόκληρης της ελληνικής περιφέρειας, καθώς ο Ολυμπιακός Βόλου, έχει την τιμή να είναι η μόνη ομάδα εκτός Αθηνών και Θεσσαλονίκης, που θα παραταχθεί στην κορυφαία εθνική κατηγορία… κάτι που δυστυχώς κάποιοι ή δεν κατάλαβαν ή δεν θέλησαν να μπουν στον κόπο να καταλάβουν.

Ας γνωρίζουν οι ποιητές της εύκολης κριτικής και της απουσίας, πως για μια νέα διοίκηση ενός ερασιτεχνικού σωματείου – που λειτουργούσε επί σειρά ετών, χωρίς να δίδεται έμφαση στην καλλιέργεια ενός ομαδικού αθλήματος σε βάθος, σε επίπεδο υποδομών – είναι εξαιρετικά δύσκολο και επίπονο να προσπαθεί να συντάξει και να καταστήσει υγιή, μια νέα ομάδα με απαιτήσεις και νοοτροπίες αμιγώς επαγγελματικές.

Σύντομα οι φίλοι του Ολυμπιακού και το φίλαθλο κοινό του Βόλου, θα γνωρίζουν ποιοι είναι οι Ολυμπιακοί, όχι μόνο στο λόγο, αλλά και στα έργα. Γιατί, όταν θα έλθει η στιγμή της απόδοσης ευχαριστιών για το ενδιαφέρον και τη συμπαράσταση, να είναι βέβαιοι οι καλοί μας φίλαθλοι, πως δεν θα ξεχάσουμε κανέναν.

Το όνομα, η φανέλα και η ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου, θα τιμηθούν και θα υπηρετηθούν με σεβασμό και αγάπη από τη νυν διοίκηση υπό τον πρόεδρο της κύριο Νίκο Τσεκούρα. Η αλήθεια και η πραγματικότητα, για τα πεπραγμένα και τις προσπάθειες ενός συλλόγου με τη βαρύτητα του ονόματος, όπως του Ολυμπιακού Βόλου, δεν κοινοποιείται στο πεζοδρόμιο και δεν θίγεται από μικρόψυχους και χωρίς ταυτότητα διαδικτυακούς φαιδρούς σχολιασμούς.

Τα ερασιτεχνικά τμήματα, του μεγαλύτερου και λαοφιλέστερου συλλόγου του Βόλου, προχωρούν με την αγάπη και την ανταπόκριση όλων των αγνών φιλάθλων του και πολύ σύντομα οι κριτές του σκότους θα λάβουν τις δέουσες απαντήσεις εκεί που ξέρουν να απαντούν οι εραστές του αθλητισμού… στο βάθρο των νικητών! ».

Πηγή:weplayball.gr