Καταγγελία του Κώστα Παράδα για το χθεσινό επεισόδιο στο παιχνίδι ΑΚΘ Αστέρια-Ασβεστοχώρι

735

Λάβαμε την παρακάτω επιστολή απο τον προπονητή του ΑΣ Ασβεστωχωρίου Κώστα Παράδα σχετικά με το επεισόδιο που δημιουργήθηκε μετά την λήξη του αγώνα.Συγκεκριμένα αναφέρει:

 

Θα ήθελα να καταγγείλω ένα περιστατικό που έγινε κατά την διάρκεια του αγώνα  ΑΣΤΕΡΙΑ  ΑΚ.  –  Α.Σ.ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ  ( Α.ΕΚΑ.Σ.Θ)

Με το τέλος του αγώνα ( ήττα τις ομάδας μας με 79-72 )σε έναν αγώνα που δεχτήκαμε 4 τεχνικές ποινές και δυο αντιαθλητικά φάουλ έναντι κανενός των αντιπάλων( υπάρχει το video του αγώνα για όποιον θέλει να έχει προσωπική άποψη ), δεν θέλουμε όμως  να ασχοληθούμε με το θέμα της διαιτησίας θα δεχτούμε ότι ήταν σε κακή μέρα το δίδυμο των  κ.ΛΟΡΤΟΥ  και ΚΑΛΠΑΚΗ .

Μετά  το τέλος του αγώνα και  καθώς δίναμε συγχαρητήρια στους αντίπαλους παίχτες και προπονητές .ο βοηθός  προπονητή κ. ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ είπε στον αθλητή της  ομάδας μας κ. ΤΣΑΙΚΟ ΜΙΧΑΛΗ μπροστά σε μένα και στους προπονητές των ΑΣΤΕΡΙΩΝ( κ. ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ Ι. και ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΙΔΗ  Λ.)και σε αθλητές των δυο ομάδων . δυστυχώς οι διαιτητές  δεν άκουσαν τα λόγια  και είπε :   (άντε γαμ…και εσύ μαλ….).

Ο κ.ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ είναι προπονητής σε μια ομάδα με μέσο όρο ηλικίας 16 χρόνων ,παίζει μάλιστα και ο γιος του, και υπεύθυνους ομάδας  είναι ο κ. ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ  αντιπρόεδρος του συνδέσμου προπονητών .δυστυχώς τέτοιες συμπεριφορές θα πρέπει να αποφεύγονται γιατί εκτός από προπονητική  πρέπει να διδάσκουμε και συμπεριφορά στους αθλητές μας .και η παραπάνω ενεργεία του κ. ΑΚΡΙΤΙΔΗ  δεν τιμά τον έλληνα προπονητή και δεν τιμά την ομάδα των ΑΣΤΕΡΙΩΝ .

 

Ο προπονητής

ΠΑΡΑΔΑΣ ΚΩΝ\ΝΟΣ .