Κατέκτησαν την 3η θέση οι κορασίδες του Παναθλητικού στην τελική φάση κορασίδων της ΕΚΑΣΘ

424

Χάρη στο δυνατό 4ο δεκάλεπτο, οι κορασίδες του Παναθλητικού επικράτησαν του Άρη και κατέκτησαν την 3η θέση στην τελική φάση κορασίδων της ΕΚΑΣΘ, ξεσπώντας παράλληλα σε τρέλα πανηγύρια τόσο για την επιτυχία όσο και για τον τρόπο που ήρθε αυτή με μια απίστευτη ανατροπή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το επιμέρους σκορ στο τελευταίο δεκάλεπτο ήταν 21-4 για τον Παναθλητικο ενώ στο τρίτο βρέθηκε πίσω στο σκορ ακόμη και με 18 πόντους.

Η νίκη από τα κορίτσια του Παναθλητικου είναι αφιερωμένη και στην Αγγελική Αθανάτου που λόγω του σοβαρού τραυματισμού της τον Οκτώβριο έχασε όλη τη φετινή χρονιά.

Εντυπωσιακή εμφάνιση από την Μπαξεβάνου για τις νικήτριες, ενώ βοήθησαν πολύ Καρασάββα, Σαράντη, Παπαμιλτιάδου και Κουλιού.

Δεκάλεπτα: 14-12, 22-36, 40-54, 61-58

Διαιτητές: Κολοκυθάς – Κανελίδης

Παναθλητικός Συκεών (Μακρής): Σαράντη 12, Παπαδόπουλου, Τσαγκαράκη, Καρακίτσου, Μπαξεβάνου 23(1), Τσίρου, Λογάρου, Καρασάββα 10, Κουλιού 4, Χριστίνα, Παπαμιλτιάδου 10(2), Κουζλόγλου 2.

Άρης (Συρόπουλος): Καρβουνιάδου 9, Κυρπιζλιδου 14, Σοφιανάκου 11, Λαζαρίδου, Αθανασίου, Παρακεντέ, Ατζέμη, Λυκίδου 12, Ριμπα, Σκανδαλάρη, Καπουκρανίδου, Εφραιμίδου 12