Κασικτσόγλου: «Πλησιάζουμε την κορυφή»- Τι δήλωσαν Κεραμιδάς, Παπαβασιλείου, Τζαμαρία, Κανταρά, Μαρκουλάκη

320

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας του Ηρακλή, Μιχάλης Κασικτσόγλου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για τον αγώνα με την Κομοτηνή. «Ήταν μια εκτός έδρας νίκη για την ομάδα μας που μας δίνει τη δυνατότητα να πλησιάσουμε την κορυφή. Το ρεπό θα μας δώσει την ευκαιρία να προετοιμαστούμε και να βελτιωθούμε ενόψει του αγώνα που ακολουθεί με την ομάδα των Σερρών».

Από την πλευρά του ο βοηθός προπονητής των «κυανόλευκων», Άγγελος Κεραμιδάς τόνισε: «Κάναμε μια εύκολη νίκη και δείξαμε ότι διαχειριστήκαμε κατάλληλα το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στους Τιτάνες Δράμας. Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι, κατά διαστήματα παίξαμε καλό μπάσκετ και έτσι φτάσαμε στην σημερινή μας επιτυχία. Συγχαρητήρια στις παίκτριες μας και τώρα που θα έχουμε ρεπό από το πρωτάθλημα, πρέπει να δουλέψουμε όσον το δυνατόν σκληρότερα για το παιχνίδι κόντρα στις Σέρρες».

Δηλώσεις μετά τη μεγάλη νίκη στην Κομοτηνή έκαναν επίσης οι Μαρία Παπαβασιλείου, Δάφνη Τζαμαρία, Γωγώ Κανταρά και Άννα Μαρκουλάκη, Αναλυτικά:

Μαρία Παπαβασιλείου: «Ήταν θεωρητικά ένα εύκολο παιχνίδι που με την κατάλληλη συγκέντρωση και σοβαρότητα κατέληξε σε εύκολη νίκη. Η νίκη αυτή ανήκει στο παρελθόν και πλέον κοιτάμε το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τις Σέρρες που αποτελεί ακόμα έναν ”τελικό” για εμάς».

Δάφνη Τζαμαρία: «Όπως πριν από κάθε παιχνίδι μας έτσι και για την Κομοτηνή δουλέψαμε μέσα στην εβδομάδα επικεντρωθήκαμε στον τρόπο παιξίματος και σε 1-2 παίκτριες με εμπειρία. είχαμε διάθεση πήραμε την διάφορα και έτσι μπόρεσαν να πάρουν χρόνο συμμέτοχης και πιο νεαρές παίκτριες. την άλλη Κυριακή έχουμε ρεπό και έτσι θα έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε ανάλογα για τις Σέρρες για να πετύχουμε ακόμα μια νίκη. συγχαρητήρια σε κορίτσια και προπονητές».

Γωγώ Κανταρά: «Από την αρχή ήταν ένα πολύ εύκολο παιχνίδι, μπήκαμε πολύ δυνατά και καταφέραμε να πάρουμε μια ασφαλής διαφορά εξαρχής. Συνεχίζουμε με πολύ σκληρή δουλειά γιατί ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ δυνατή ομάδα των Σερρών».

Άννα Μαρκουλάκη: «Πετύχαμε και σήμερα μια πολύ σημαντική νίκη. Είχαμε και σήμερα πολύ παθός και όρεξη γι’ αυτό και καταφέραμε να το πάρουμε με μεγάλη διαφορά. Δουλεύουμε πολύ και θα συνεχίσουμε για να καταφέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».