Καραπιπερίδης: Μας στοίχησε η απειρία

544

Μετά από συνεργασία περίπου ενάμιση έτους, οι δρόμοι της Αναγέννησης Επανομής και του Ανδρέα Καραπιπερίδη χώρισαν. Ο 34χρονος τεχνικός μίλησε στο «Northbasket» για την αποχώρηση του. Αναλυτικά: «Μετά τα τελευταία συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, αποφασίσαμε με τη διοίκηση ότι έπρεπε να αλλάξει κάτι για ψυχολογικούς λόγους. Ως γνωστόν σε τέτοιες περιπτώσεις ο προπονητής είναι ο πρώτος που αποχωρεί. Έτσι έγινε και τώρα, πάρθηκε αυτή η απόφαση για το καλό του συλλόγου. Πάντως εγώ στον ενάμιση χρόνο παρουσίας μου στην Επανομή έκανα πολλές φιλίες και φεύγω με τις καλύτερες δυνατές αναμνήσεις. Ευχαριστώ τους παίκτες και τη διοίκηση για τη πολύ καλή συνεργασία που είχαμε».

Για τη κακή πορεία της ομάδας ο Καραπιπερίδης ανέφερε: «Το καλοκαίρι στο πλαίσιο της οικονομικής κρίσης αποφασίστηκε να δημιουργηθεί μία νεανική ομάδα. Έτσι τα περισσότερα παιδιά είχαν για πρώτη φορά πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή τη κατηγορία. Λόγω των πολλών αλλαγών χρειάζονταν περισσότερος χρόνος για να γίνουμε ένα ισχυρό σύνολο. Σε μερικά ματς ήμασταν και άτυχοι αφού δεν πήραμε αυτό που δικαιούμασταν. Γενικά πιστεύω ότι μας στοίχησε η απειρία».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος δήλωσε: «Θεωρώ ότι έχω βάλει γερές βάσεις σε αυτή την ομάδα και γι’ αυτό είμαι σίγουρος ότι η συνέχεια θα είναι πολύ καλύτερη. Πιστεύω στις ικανότητες των παιδιών και εύχομαι ο σύλλογος να πετύχει το στόχο του που δεν είναι άλλος από τη παραμονή στη κατηγορία».

 

Γιώργος Κυπραίος